Keystone logo
Loma Linda University

Loma Linda University

Loma Linda University

Introducere

Loma Linda University este o organizație adventistă de ziua a șaptea, cu mai mult de 4.400 de studenți, situată în sudul Californiei. Opt școli cuprind organizația universitară.

Împărtășim campusul nostru cu șase spitale unde studenții primesc instruire practică. Peste 100 de programe sunt oferite de școlile de profesii ale sănătății aliate, sănătate comportamentală, stomatologie, medicină, asistență medicală, farmacie, sănătate publică și religie. Planurile de învățământ oferite variază de la certificate de absolvire și asociere în diplome științifice până la doctor în filosofie și diplome de doctorat profesionale. În plus, Loma Linda University oferă, de asemenea, mai multe programe de educație la distanță.

Studenții din peste 80 de țări din întreaga lume și practic fiecare stat din națiune sunt reprezentați în corpul studențesc al Loma Linda University .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Întrebări