Keystone logo
Leeds Beckett University MSc Sănătate și îngrijire comunitară
Leeds Beckett University

MSc Sănătate și îngrijire comunitară

Leeds, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

31 Jul 2024

16 Sep 2024

GBP 17.500 / per year *

În campus

* pentru studenții internaționali | pentru studenții britanici: GBP 7,500 pe an

Introducere

Dotați-vă cu expertiza necesară pentru a contribui mai eficient la livrarea unui MSc în sănătate și asistență comunitară. Vă veți spori cunoștințele despre noile evoluții din domeniu, veți dobândi abilități de gestionare a timpului și de stabilire a priorităților și vă veți perfecționa înțelegerea problemelor complexe aflate în prim-planul domeniului dvs. de specialitate.

Acest curs încorporează o varietate de module pentru a răspunde nevoilor unei game largi de medii medicale. Se pune accentul pe învățarea autodidactă și pe tot parcursul vieții și vi se va oferi sprijin individual pentru a planifica și organiza un program de studiu personalizat.

Veți avea ocazia să analizați în profunzime domeniul dvs. de practică și să vă dezvoltați în continuare abilitățile de analiză critică și raționament. Cu opțiunea noastră cu fracțiune de normă, veți avea flexibilitatea de a studia în propriul ritm pentru a vă adapta învățarea în funcție de angajamentele dvs. profesionale și personale.

Veți studia în ritmul dvs. propriu și veți putea să vă adaptați învățarea în funcție de angajamentele dvs. profesionale și personale. De asemenea, vă vom perfecționa abilitățile de învățător independent, permițându-vă să vă continuați dezvoltarea după absolvirea cursului nostru.

Avem o mare varietate de module din care puteți alege, inclusiv alte cursuri postuniversitare, cum ar fi MSc Advanced Practice.

De ce să studiați sănătatea și îngrijirea comunității la Universitatea Leeds Beckett

  1. Facilități specializate
  2. Alegerea modulelor opționale pentru a vă dezvolta interesele
  3. Part-time opțiune de studiu
  4. Învățare bazată pe practică
  5. Echipa de profesori experți

Durată

  • Full-Time: 1 an
  • Part-time: 2 ani

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Chat with students

Întrebări