Keystone logo
Lebanese International University Licență în farmacie
Lebanese International University

Licență în farmacie

Beirut, Liban

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2023

USD 240 / per credit *

În campus

* pe credit

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

licență în farmacie

Programul include următoarele cursuri:

Dermatologie Cosmetică și

Acest curs introduce viitor farmacist la aspecte importante ale bolilor dermatologice, concentrându-se pe prezentarea lor comună și farmacoterapie lor relevante, printre alte optiuni de tratament. Cursul se adresează evaluare, tratamentul și trimiterea de tulburări care afectează pielea, unghiile, părul sau membranele mucoase. Acest curs ia în considerare structura si functia pielii și a altor organe țintă pentru cosmetice aplicare a produselor. Mai mult decât atât, ea studiază pielii, părului și unghiilor fiziologia, probleme, diagnosticarea, tratamentul și profilaxia, ingrediente Dermo-cosmetice si formulari, remedii de frumusete.

Farmacie dozare Practice

Acest curs se concentrează pe aspectul clinic de farmacie, precum și practicile sale. Fiecare elev va fi de lucru individual de la postul său de farmacie in laborator de distribuire. Unii studenți vor fi plasate in setarile de farmacie create de la Universitatea în timp ce altele vor juca rolul de pacienti. Distribuirea de practici, de consiliere și de verificare pentru interactiuni medicamentoase si alte practici de farmacie vor fi aplicate în acest curs, astfel încât elevul va fi evaluat de abilități clinice și practice la absolvire. O sesiune de consiliere va avea loc la sfârșitul fiecărei sesiuni de laborator.

Pharmacoeconomics

Acest curs introduce conceptele de bază în contabilitate util pentru practica farmacie, precum și bază de micro și teorii economice macro. Subiectele vor concentra asupra aprovizionare și de analiză a cererii, inflație, bilanțuri, contul de profit și alte concepte necesare pentru a realiza managementul financiar optimă și respectă politicile naționale privind drogurile. Acest curs învață elevii pentru a evalua sănătatea cercetări de rezultat economic și clinic și de a aplica analiza pharmacoeconomic în practica clinică.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Doctor în farmacie în limba engleză
    • Pécs, Ungaria
  • Singur ciclu de diplomă / Combinație de licență și Master în farmacie
    • Rimini, Italia
  • MS în economie și politică farmaceutică
    • Los Angeles, Statele Unite ale Americii