Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Introducere

Centrul pentru știință, tehnologie și matematică din New Jersey oferă un mediu vibrant de predare și cercetare dedicat pregătirii unei noi generații de inovatori pentru cariere de succes ca oameni de știință profesioniști, medici și educatori.

La Centrul pentru Știință, Tehnologie și Matematică din New Jersey, combinăm știința și cercetarea într-un curriculum inovator de onoare care se străduiește să insufle gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor necesare pentru a reuși în lumea avansată științific și tehnologic de astăzi. Prin inițiativa noastră de cercetare primă, puteți începe să efectuați cercetări cu un om de știință cu experiență în anul de începere și să continuați să câștigați o experiență neprețuită și o pregătire profesională de-a lungul carierei universitare.

Alegeți dintr-o varietate de programe inovatoare de licență și absolvent pentru a vă satisface nevoile și interesele. Fiecare dintre aceste opțiuni vă permite să vă angajați în cercetări practice originale și să vă instruiți cu privire la instrumentele de ultimă generație sub îndrumarea facultății.

Locații

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Întrebări