Keystone logo
Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Introducere

Primul în regiune, lider în Rusia, recunoscut în lume

Kursk State Medical University ( KSMU ) este una dintre cele mai importante instituții medicale din Rusia. Peste 40 de mii de medici, farmaciști și alți profesioniști din domeniul sănătății au fost instruiți pentru cei 83 de ani de existență ai săi.

Activitățile Universității se desfășoară în conformitate cu cerințele standardelor de stat și standardelor internaționale în materie de calitate, management și directive ale Asociației Europene de Asigurare a Calității în învățământul superior.

Consiliul Public Independent "European Quality" a inclus KSMU printre cele mai bune universități din Rusia. Anual, KSMU își dovedește eficiența, reflectată de rezultatele monitorizării Ministerului Educației și Științei al Federației Ruse. A obținut rang înalt în evaluările rusești și internaționale ale universității, cum ar fi; Clasamentul claselor universitare (RUR) realizat de Comitetul științific și industrial european, Clasamentul internațional ARES, Agenția de rating RAEX (Expert RA), Clasificarea națională a universităților și altele.

Începând cu anul 2016, KSMU lucrează activ ca parte a celor trei grupuri medicale academice: West-European, Stomatological and Chemicopharmaceutical.

Astăzi, 19 000 de persoane studiază la universitate: șapte mii (7000) studenți care au studii superioare, circa nouă sute (900) studenți - învățământ profesional secundar, peste 600 de rezidenți și postuniversitari, mai mult de zece mii (10000 ) specialiști în domeniul sănătății publice și al învățământului superior. Printre specialitățile majore ale învățământului superior predate în limba engleză sunt: Medicină generală, stomatologie, farmacie, economie, management, asistență socială și biotehnologie.

KSMU are nouă (9) clădiri educaționale / campusuri dotate cu echipament modern. Formarea în specialitățile de învățământ superior superior și continuu se desfășoară la 12 facultăți ale universității, inclusiv în șaizeci și cinci (65) de departamente. Departamentele clinice situate pe baza unităților medicale. Colegiul Medico-Farmaceutic al KSMU realizează realizarea de programe de învățământ profesional secundar. 132 medici și 408 candidați de știință participă la procesul educațional și la activitatea de cercetare academică.

Rezolvarea cu problemele curente de furnizare a sistemului de sănătate de către personal calificat, exterminarea deficiențelor personalului și dezechilibre în organizațiile medicale, oferind asistență medicală primară, universitatea a aplicat tehnologii educaționale inovatoare cum ar fi; implementarea sistemului de învățământ continuu al cadrelor medicale și în special pe baza creării de module educaționale interactive și acreditare de specialiști.

84074_KSMU01.jpg

Punctul esențial constă în îmbunătățirea continuă a cunoștințelor și aptitudinilor profesionale pe tot parcursul vieții, dezvoltarea profesională constantă și lărgirea calificării profesioniștilor din domeniul sănătății este acordată realizării programelor educaționale de învățământ superior - programe de rezidență, programe suplimentare de reconversie profesională și dezvoltare profesională.

În KSMU se desfășoară instruirea în 35 de specialități de rezidență, 350 de programe de recalificare profesională și dezvoltare profesională. Pe site-ul universității există un portal "Educație medicală continuă". În 2017 și 2018 au fost instruiți 794 de absolvenți ai KSMU care au venit la noi pentru instruire din 20 de entități teritoriale ale Federației Ruse. Toți aceștia au trecut cu succes procedura de acreditare a specialiștilor primari împotriva standardelor ocupaționale "medic general general" și "medic general pediatru".

Formarea de simulare se desfășoară la universitate. Centrul de acreditare și formare de simulare echipat cu 13 laboratoare cu unelte complete de nivel I-VI realist.

Activitatea de cercetare academică, fiind parte integrantă a activității universității, vizează formarea cadrelor didactice medicale, științifice și didactice, precum și desfășurarea de investigații fundamentale și aplicate în principalele probleme biomedicale teoretice și clinice.

Proiectele științifice de vârf sunt dezvoltate pe baza KSMU experimentale biologice ale KSMU și a celor patru institute de cercetare: institut de cercetare de epidemiologie genetică și moleculară, un institut de cercetare de medicină experimentală, un institut de cercetare de patologie generală, un institut de cercetare de fiziologie complet echipat . Probele din banca biologică (sânge, ADN, țesut) sunt disponibile de la mai mult de 10000 de pacienți cu afecțiuni diferite în fondul institutului de cercetare de epidemiologie genetică și moleculară.

Oferă posibilitatea de a efectua cercetări științifice de nivel mondial, inclusiv în contextul cooperării cu organizațiile educaționale și științifice din Rusia și țările străine.

KSMU inițiază și organizează periodic conferințe internaționale și rusești cu privire la problemele actuale ale medicinii, farmaciei, psihologiei și realizării tehnologiilor pedagogice în educația medicală.

Universitatea a acordat o mare atenție componentei științifice a cooperării internaționale: realizarea departamentelor în programele internaționale de cercetare științifică cu organizații educaționale, științifice și medicale din Austria, Cipru, Polonia, Moldova, Belarus și altele.

KSMU confirmă în mod regulat statutul universității care are o reputație internațională înaltă. Principalele domenii ale cooperării internaționale sunt exportul de servicii educaționale, dezvoltarea mobilității academice a studenților și cadrelor didactice, acreditarea programelor educaționale din străinătate, perfecțiunea imaginii KSMU pe piața globală a serviciilor educaționale și așa mai departe. Universitatea colaborează cu 50 de organizații educaționale, științifice și clinici medicale.

Programele educaționale ale KSMU sunt acreditate în 15 țări străine. Universitatea este prima din Rusia care a deschis reprezentanța în Malaezia (Kuala Lumpur).

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

Astăzi, aproximativ 2600 de studenți străini din 47 de țări ale lumii studiază în KSMU . Numărul de studenți străini depășește 30% din suma populației studențești.

KSMU este membru al Asociației Internaționale a Universităților, Asociația Universităților Medicale ruso-chineze și Asociația Internațională Europeană de Educație Stomatologică.

Distincția profesorilor străini și a oamenilor de știință a participat la activitatea educațională a universității sub forma mobilității academice.

În iulie 2016, rectorul KSMU profesorul VA Lazarenko, a fost distins prin Decretul prezidențial al Federației Ruse, Ordinul de prietenie ca recunoaștere a dezvoltării sănătății, a științei medicale și a anilor de muncă conștiincioasă.

Informatii generale

 • Anul înființării: 7 februarie 1935
 • Tipul instituției: Stat (sponsorizat de Bugetul Guvernului Federal)
 • Limba de formare: mediul rusesc sau limba engleză
 • Numărul studenților totali: Aproximativ 19000 de cetățeni, alcătuit din studenți locali și internaționali, studenți și postuniversitari.
 • Studenți străini: 2600 de studenți internaționali din 47 de țări
 • Recunoscut / listat de: OMS, GMC, JPA, MMC și alte comisii medicale internaționale
 • Taxă de școlarizare: fixată pe întreaga durată a programului.
 • Durata studiului: Curs pre-universitar (pre-medical) - 7-12 luni, programul medical - 6 ani, programe de farmacie și stomatologie - 5 ani, economie, management, asistență socială și biotehnologie - 4 ani.
 • Data intrării: septembrie / octombrie, aportul din februarie / martie


Campusul vibrant

KSMU situat în inima orașului Kursk, care face toate facilitățile pentru studenții internaționali la distanță de mers pe jos. KSMU este un loc minunat de a studia, de a face noi prieteni, de a participa la activități sportive și culturale / evenimente sau de a vă relaxa într-un mediu divers și primitor.

Suport și servicii pentru studenți

De la procedurile de imigrare la probleme de siguranță, administrația KSMU va contribui la asigurarea KSMU că experiența de învățare și de trai în Kursk este cât mai KSMU posibil.

Asigurare de sanatate

Toți studenții internaționali vor primi o asigurare medicală adecvată, valabilă în Rusia.

Cazare

Oferit tuturor elevilor KSMU .

Serviciul de ridicare a aeroportului

Unul dintre personalul administrației va fi la aeroportul din Moscova pentru a se întâlni cu noi studenți și pentru ai însoți la KSMU .

Reprezentantul Universității

Trans Russian, Reprezentant Oficial Internațional al KSMU din 1994.

Cursuri pentru studenții internaționali

KSMU fost prima universitate din Rusia care a oferit formarea medicală completă în mediul engleză. În mediul englez, KSMU are dreptul de a pregăti specialiști în domeniile pre-universitare (pre-medicale), diplomă în medicină, stomatologie și farmacie (învățământ preuniversitar și postuniversitar).

Student de nivel obișnuit (sau orice alt echivalent)

KSMU oferă posibilitatea studenților cu calificări la nivel O sau nivel A, cu note mici de a continua la programul de licență, prin înscrierea la cursul preuniversitar (premedic), alături de organismul care acordă Marea Britanie în Studii Fundației PRE-U. Durata acestui curs 7-12 luni și vă va pregăti pentru studii suplimentare la KSMU .

Subiectul care urmează să fie studiat în cursul de pregătire medicală Limba engleză:

 1. Limba rusă
 2. Matematică
 3. Biologie
 4. Chimie
 5. Fizică

Student de nivel avansat (sau echivalent)

Solicitanții cu certificat de educație la nivel A pot merge la o diplomă în Medicină, Farmacie sau Stomatologie în limba engleză.

Vă rugăm să vizitați Canalul YouTube KSMU

https://www.youtube.com/channel/UCY7FEDN3YgCRmYuSznwNoEA/videos

Locații

 • Russia Online

  Kursk State Medical University C/O Mohammed Chahine Karl Marx No.3, Main Campus, office 127 Kursk city, index: 305041, , Russia Online

  • Kursk

   Ulitsa Karla Marksa, д.3, 305000, Kursk

   Întrebări