Keystone logo

King’s College London

A logo

Introducere

Kings College din Londra este o universitate de cercetare a condus cu sediul în inima Londrei. King are peste 28.000 de studenți din 140 de țări și este în prezent în a doua fază a unui program de reabilitare £ 1 miliard care transformă domeniului său.

Kings are o reputatie remarcabila pentru furnizarea de predare de clasă mondială și are o reputație deosebit de distins în lege. În 2014, Dickson Poon Facultatea de Drept a fost Marea Britanie facultatea de drept clasat de top pentru cercetare lider mondial în Jurnalul Oficial al Cercetare de Excelenta cadru 2014. Regele a fost plasat 20 în lume, în Times de învățământ superior Cele mai multe universități din International 2016 Rankings.

Centrul de Drept European, Dickson Poon Facultatea de Drept, Kings College din Londra este una dintre cele mai importante centre ale lumii de drept european. Centrul are o tradiție amendă de predare și de cercetare în toate domeniile dreptului Uniunii Europene. Centrul se bucură de o reputație de excelență pentru programul său distins de evenimente publice și pentru învățământul postuniversitar sa.

Locații

  • Informa Professional Academy 2nd Floor, KNect House 30-32 Mortimer Street, W1W 7RE, London

Întrebări