Keystone logo
Karolinska Institutet Programul de master în sănătate globală
Karolinska Institutet

Programul de master în sănătate globală

Stockholm, Suedia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 180.000 / per year *

În campus

* Dacă aveți cetățenie în UE / SEE sau în Elveția, nu vi se cere să plătiți taxe de înscriere sau de școlarizare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de master în sănătate globală se concentrează pe provocările care depășesc frontierele naționale și are un impact atât asupra generațiilor actuale, cât și asupra viitoarelor generații.

karolinska

Prezentarea programului

Sănătatea globală integrează expertize și perspective din domeniile sănătății publice, medicinei, epidemiologiei, economiei sănătății, științei comportamentale, științelor mediului și antropologiei, printre altele. Acesta oferă o nouă platformă de cercetare, educare și informații cu privire la provocările de sănătate cu care se confruntă populația mondială.

karolinska2

Acest program de un an este format din trei părți. Partea de bază oferă o bază comună de cunoștințe. Partea avansată conține cursuri care se referă la diferite domenii specifice ale sănătății globale, cum ar fi bolile transmisibile, bolile netransmisibile, sănătatea mamei și a copilului. Partea finală este un proiect de cercetare prezentat sub formă de teză, care poate fi realizat în Suedia sau într-o țară cu venituri mici sau medii, unde Karolinska Institutet are o colaborare existentă.

Citiți mai multe despre modul în care programul este structurat în programul de programe .

Oportunități de carieră

karolinska3

Aveți un potențial domeniu de activitate în organizații naționale sau internaționale care lucrează cu țări cu venituri mici sau medii în jurul problemelor legate de sărăcie și sănătate. După finalizarea programului, sunteți, de asemenea, eligibil să aplicați pentru învățământ doctoral.

Mai multe informatii

Pentru mai multe informații despre aplicație, cerințe specifice de intrare și selecție, vă rugăm să vizitați pagina Programului de Master în Sănătate Globală pe site-ul Karolinska Institutet .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare