Keystone logo
Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Karolinska Institutet

Introducere

Karolinska Institutet este o universitate cu o singură facultate dedicată exclusiv științelor medicale și medicale, cu o reputație de cercetare și inovație de cea mai bună calitate. Karolinska Institutet este clasat constant în primele 50 de universități la nivel mondial și în primele 10 universități medicale din Europa.

karolinska

Maestru de la adevărați maeștri

Karolinska Institutet oferă zece programe de master la nivel mondial , predate în engleză și cu un accent internațional. Programele includ în mod proactiv un model interactiv de predare care accentuează contactul informal și strâns între elevi și profesori și facilitează participarea activă a elevilor.

Profesorii își împart timpul între predare și desfășurarea cercetării, ceea ce contribuie la menținerea lor informată și implicată în evoluțiile continue în domeniile lor, făcând cursurile actuale și de ultimă oră.

Un master de la Karolinska Institutet va oferi un avantaj competitiv pe piața mondială a muncii și vă va pregăti pentru studii suplimentare de doctorat dacă doriți să urmați o carieră academică.

Premiul Nobel

Începând cu 1901, Adunarea Nobel de la Karolinska Institutet a selectat laureații Nobel în fiziologie sau medicină. Există oportunități regulate pentru studenți să audă și să vadă laureații Nobel în acțiune, prin participarea la prelegerile sau seminariile lor în campus.

Stockholm și Suedia

Suedia este una dintre cele mai sigure țări din lume și aproape 90% din populație vorbește engleză. Cea mai mare parte a Suediei are o climă temperată cu patru anotimpuri distincte. Iernile pot fi reci, dar verile la fel de frumoase și calde. Stockholm, unde se află Karolinska Institutet , este capitala Suediei și oferă o istorie bogată, o viață culturală plină de viață și un sector de afaceri înfloritor, înconjurat de o mulțime de spațiu verde și apă albastră. Stockholm este cel mai mare oraș universitar din țările nordice și găzduirea a aproximativ 80 000 de studenți, dintre care 5 000 sunt studenți internaționali.

Două campusuri, o Universitate

Educația și cercetarea la Karolinska Institutet se desfășoară în principal pe două campusuri: nordul Campus Solna și sudul Campus Huddinge. Karolinska Institutet are, de asemenea, o cooperare consolidată cu mai multe spitale din și în jurul orașului Stockholm.

O plimbare de 15 minute cu transportul în comun este tot ce trebuie pentru a ajunge în oraș din orice campus. Karolinska Institutet conduce propriul autobuz de transfer între campusurile Solna și Huddinge, care este gratuit pentru studenți și angajați și există linii de autobuz și metrou între campusuri și spitale.

Viață de student

În plus față de emoțiile vieții orașului, sindicatele studenților de la Karolinska Institutet joacă un rol activ în mediul de studiu și de petrecere a timpului liber la universitate. Odată cu sosirea, activitățile de orientare vă vor ajuta să vă aclimatizați în noua „casă” și în viața de student în Stockholm.

În ceea ce privește corpul și sufletul, Centrul de Sănătate a Studenților, sălile de studenți și alte facilități sportive și de agrement sunt deschise tuturor studenților și există camere ecumenice de rugăciune / contemplare pe ambele campusuri.

Finanțarea

Un număr limitat de burse sunt disponibile pentru a susține costul taxelor de școlarizare la Karolinska Institutet pentru studenții internaționali plătitori de taxe. Procesul de cerere pentru bursele Karolinska Institutet se desfășoară în paralel cu procesul de cerere pentru programe. Institutul suedez oferă, de asemenea, burse.

Locații

  • Stockholm

    Karolinska Institutet SE-171 77

    Întrebări