Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Introducere

Ne pregătim studenții să accepte provocările unei cariere dinamice și semnificative, înarmați cu încrederea și compasiunea de a avea un impact de durată asupra pacienților și comunităților lor.

Misiunea noastră

Să pregătească oamenii pentru a servi ca profesioniști competenți, pentru a-și avansa în cariera și pentru a urma învățarea pe tot parcursul vieții.

Rezultatele învățării instituționale

Toți absolvenții sunt instruiți pentru:

  • Utilizați cercetarea bazată pe dovezi în practică
  • Serviți diverse comunități și părți interesate
  • Demonstrați abilități de învățare pe tot parcursul vieții
  • Performați-vă ca profesioniști competenți

Viziunea noastra

Aspirăm să creăm medii de învățare care să transforme viețile oamenilor pe care îi servim, permițându-le să aibă un impact pozitiv mai mare asupra comunităților lor.

Asistența medicală și asistența medicală este ceea ce facem

Joyce este cel mai bine cunoscută pentru educația medicală. Oferim asistență medicală înainte și după licență Pathways concepută pentru a sprijini studenții, indiferent de locația lor și de experiența anterioară la facultate. Indiferent dacă sunteți nou în domeniul asistentei medicale sau doriți să vă avansați în cariera de asistent medical, vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.

Angajamentul nostru față de științele sănătății depășește asistența medicală. Prin programul nostru de asistent de terapie ocupațională, sprijinim studenții care caută o carieră semnificativă în terapia ocupațională.

Joyce este o instituție înfloritoare, cu o comunitate de învățare vibrantă, formată din studenți remarcabili, absolvenți realizați și profesori remarcabili, care sunt experți în materie în domeniile lor respective - toți angajați să aibă grijă de studenți, pacienți și unul de altul.

Ca student Joyce, ar trebui să te aștepți să fii provocat, îmbogățit și transformat. Ne provocăm studenții, deoarece profesiile pe care le caută necesită persoane care merită o mare încredere. Ne îmbogățim studenții astfel încât, ca absolvenți, să poată continua să-și îmbogățească comunitățile. În cele din urmă, fidel lui Joyce în esență, ar trebui să vă așteptați să vă mișcați rapid, să nu sacrificați niciodată calitatea și să fiți un purtător de standard printre colegii dvs.

Locații

  • 12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

Întrebări