Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health MSPH în sănătate internațională (sisteme de sănătate)
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

MSPH în sănătate internațională (sisteme de sănătate)

Baltimore, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 59.184 / per year *

În campus

* pe an universitar tradițional. Se pot aplica taxe suplimentare. Sunt disponibile burse

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul MSPH pentru sistemele de sănătate pregătește elevii să își asume roluri de conducere și management în politica și planificarea sănătății, finanțarea și gestionarea sănătății, precum și monitorizarea și evaluarea programelor de sănătate. Absolvenții noștri contribuie la consolidarea sistemelor de sănătate prin implementarea unor intervenții echitabile și rentabile pentru îmbunătățirea accesului, calității și eficienței serviciilor de sănătate pentru populațiile defavorizate.

Studenții sunt instruiți în toringul și evaluarea programelor la scară largă, analiza politicilor de sănătate, analiza comparativă a sistemelor de sănătate și finanțarea sănătății. Studenții primesc, de asemenea, un background puternic în domenii cheie, cum ar fi asistența medicală primară și sănătatea maternă și a copilului.

Experiența practicum și lucrarea de bază permit studenților să aplice cunoștințele acumulate prin cursuri academice pentru rezolvarea problemelor și provocărilor urgente de sănătate din sănătatea globală și să aducă contribuții semnificative la sănătatea populațiilor defavorizate. Pentru practicum, studenții au posibilitatea de a lucra la proiecte ale facultății sau de a fi încadrați în mai multe organizații din întreaga lume, inclusiv gama largă de colaboratori internaționali ai școlii. De exemplu, centrele de cercetare din Departamentul de Sănătate Internațional oferă studenților o varietate de oportunități.

Punctele forte ale programului sistemului de sănătate includ:

 • Accentul pe utilizarea unei abordări sistemice a planificării, gestionării și evaluării programelor de sănătate
 • Dezvoltarea înțelegerii bazate pe dovezi a abordărilor de consolidare a sistemelor de sănătate
 • Concentrare specială pe aspecte precum asistența umanitară, sănătatea și serviciile materne și copilului, prevenirea rănilor și etica sistemelor de livrare către populațiile vulnerabile
 • Absolvenții programului continuă să lucreze la organizații internaționale, guvernamentale, academice și neguvernamentale, precum OMS, ministerele sănătății, USAID, Salvați Copiii și Comitetul Internațional de Salvare. Multe dintre centrele de cercetare din Departamentul de Sănătate Internațional oferă, de asemenea, oportunități pentru absolvenții programului. Vedeți unde lucrează mai mulți dintre noii noștri absolvenți.

Cronologia studentului

Studenții își pot finaliza diplomele în 1,5 ani. Toate cerințele trebuie îndeplinite în termen de 2 ani.

Studenții înscriși în program iau un nucleu comun de cursuri și au posibilitatea de a se specializa, pe baza intereselor și experienței lor, urmând cursuri elective suplimentare. Curriculumul se concentrează pe planificarea și gestionarea proiectelor și programelor de sănătate la nivel comunitar, raional, național și global; Ghidul academic conține informații specifice gradului, competențe, obiective de învățare și cerințe de curs. Un examen cuprinzător scris la sfârșitul primului an al programului testează studenții cu privire la competențele de bază.

Experiența necesară de practicum de 4 luni este o componentă suplimentară importantă a acestui program de diplomă. Experiențele tipice de practică includ lucrul în programe de sănătate care deservesc în mod direct populațiile dezavantajate din țările cu venituri mici și medii, lucrul la sediul unei organizații sau la biroul regional pentru a oferi asistență tehnică programelor de teren sau pentru a ajuta la îmbunătățirea gestionării programelor unei organizații la nivel mondial și a lucra la un proiect de cercetare legat de managementul sistemelor de sănătate. După practicum, studenții completează o lucrare științifică, numită capstone, de obicei legată de experiența lor de practicum, care integrează material din mai multe cursuri aplicate unui subiect specific de interes. Programul durează 18-24 de luni pentru finalizare.

Termeni academici 1 - 4

 • Cursuri intensive
 • Examinare departamentală cuprinzătoare la sfârșitul primului an universitar
 • Propunere Practicum

Termeni academici 4 - 6 (minim)

 • Practicum: plasarea pe teren sau investigația școlară și analiza unei probleme semnificative legate de sănătatea populațiilor defavorizate
 • Actualizare Practicum la sfârșitul fiecărui mandat
 • Eseu Capstone revizuit și aprobat de doi cititori ai facultății. Piatra de bază ar trebui să ofere dovezi tangibile de expertiză pe un subiect aplicat specific cu relevanță pentru sănătate internațională.

practicum

În plus față de finalizarea cursurilor necesare, studenții trebuie să câștige experiență practică în aplicarea principiilor și metodelor învățate printr-un practicum. În mod ideal, studenții își vor finaliza practicumurile în străinătate. Departamentul are multe site-uri din întreaga lume, unde studenții sunt adesea plasați. Facultatea și personalul ajută studenții să găsească oportunități cu alte organizații globale de sănătate.

Experiențele tipice practicum includ lucrul în programe de sănătate care deservesc în mod direct populațiile dezavantajate din țările cu venituri mici și medii. Exemple de locuri în care studenții noștri și-au finalizat practicumul includ UNICEF, UNAIDS, USAID, OMS, OPS, Fundația Bill & Melinda Gates, Inițiativa Clinton Health Access, Catholic Relief Services, Save the Children și prin diferite institute afiliate Johns Hopkins.

MPH_Mikaela (sommer scholar 2019) HART0411

Oportunități de carieră

La absolvire, absolvenții noștri MSPH își asumă roluri strategice și de management în organizațiile de servicii de sănătate într-o varietate de setări naționale și internaționale. Absolvenții se bucură de o carieră în mediul academic, sectoarele guvernamentale și neguvernamentale și în industrie. Absolvenții devin practicanți din domeniul sănătății publice care oferă asistență tehnică cercetătorilor din domeniul sănătății publice și managerilor din domeniul sănătății publice în proiectarea, implementarea și evaluarea programelor de abordare a problemelor de sănătate publică cu care se confruntă populațiile defavorizate din SUA și străinătate.

Unde lucrează recentii noștri absolvenți:

 • Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor
 • Clinton Health Access Initiative
 • Servicii de ajutorare catolică
 • Cercetător ORISE
 • Inovații pentru acțiunea împotriva sărăciei
 • Harvard Medical School, Departamentul de Psihiatrie de la Cambridge Health Alliance

Informații despre aplicație

Toate cererile trebuie trimise prin SOPHAS.

În general, solicitanții de diplome vor trebui să prezinte următoarele:

 • Aplicație online
 • Transcrieri oficiale de la ORICE instituție la nivel de colegiu la care ați participat (dosarele academice de la instituții din afara SUA trebuie să fie supuse unei evaluări a acreditărilor).
 • Scorul testului standardizat (vă rugăm să revizuiți pentru politicile legate de pandemia Covid-19)
 • Scorul testului de competență în limba engleză (TOEFL sau IELTS), dacă este cazul
 • Trei scrisori de recomandare
 • CV-ul sau curriculum vitae
 • Declarația de scop și obiective

Solicitanții internaționali sunt bineveniți și ar trebui să revizuiască instrucțiunile suplimentare pentru aplicarea din afara SUA

Cerințele de admitere

Solicitanții de succes posedă o înregistrare academică puternică, cu un accent deosebit pe abilitățile cantitative și de scriere excelente, care sunt reflectate în transcrieri și scorurile standardizate ale testelor (GRE sau MCAT). Pentru sezonul de aplicare 20-21, scorurile GRE sunt foarte recomandate, dar nu sunt necesare.

 • Diplomă de bacalaureat într-un domeniu conex. Studenții trebuie să aibă o diplomă anterioară în științe biologice sau ale sănătății sau, alternativ, în științe de management sau sociale.
 • Examenul de studii postuniversitare (GRE). Pentru anul universitar 2021/2022, scorurile GRE sunt foarte recomandate, dar nu sunt necesare.
 • Declarație personală a obiectivelor profesionale și / sau de cercetare
 • Înregistrările oficiale de la toate instituțiile au participat
 • TOEFL sau IELTS pentru vorbitori de limba engleză care nu sunt nativi. Scoruri minime:
  • TOEFL: 100 iBT; 600 PBT (test pe hârtie)
  • IELTS: 7
 • Trei scrisori de recomandare

Marturii

Eva Leidman, MSPH '12
"Facultatea Hopkins este o resursă de neegalat. Găsiți membri ai facultății care lucrează la cercetări care vă interesează și vedeți cum puteți contribui. - Leidman în Haiti care lucrează la recuperarea cutremurului."

Prianca Reddi, MSPH '20
„Prin discuțiile antrenante la clasă, curriculum-ul metodelor solide și experiențele practice ale programului, am învățat abilități necesare pentru a analiza dovezile și pentru a pune întrebările corecte la momentul potrivit.”

Mary Qiu, MSPH '16
"Din experiența mea de practică din Angola, am câștigat mai multe abilități practice pentru a implementa un studiu în străinătate. M-a pregătit să implementez studii la scară mai mare și să fac față oricăror probleme care apar."
Mary lucrează acum la Innovations for Poverty Action în calitate de coordonator de cercetare în Tanzania.

Mariya Patwa
"Mă bazez în mod constant pe abilitățile neprețuite pe care le-am dobândit în timpul practicumului meu la o clinică de cercetare operațională din Johannesburg, Africa de Sud."
Mariya lucrează acum la Cambridge Health Alliance.

Bhavya Gowda, MSPH '11
„A fost foarte util să obțineți experiență practică într-un mediu de clasă înainte de a face acest lucru la serviciu”.
Bhavya este acum un manager de program pentru acces la medicamente și diagnostice la inițiativa Clinton Health Access.

Curriculum

Oportunități de carieră

Admitere

Mărturii studențești

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în Managementul și Managementul Sănătății
  • Logroño, Spania
  • Online
 • Master în managementul serviciilor de sănătate
  • Calgary, Canada
 • Europubhealth+ European Public Health Master
  • Rennes, Franţa
  • Granada, Spania
  • + 5 Mai mult