Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Introducere

Școala de sănătate publică Johns Hopkins Bloomberg (BSPH), școala de sănătate publică pe primul loc din lume, este dedicată îmbunătățirii sănătății pentru toți oamenii și educației unei comunități globale diverse de oameni de știință, profesioniști în domeniul sănătății publice, și alții în poziții de a promova sănătatea publicului.

Studenții, profesorii și cercetătorii noștri salvează vieți în fiecare zi. La BSPH, veți învăța alături de lideri care aduc contribuții epice la sănătatea publicului – la nivel local, național și global.

Conduși de experți renumiți care lucrează activ în domeniu, oferim diplome de master, diplome de doctorat și programe de certificate în persoană și online, concepute pentru profesioniștii activi.

Cu peste 80 de centre și institute la BSPH, există nenumărate oportunități pentru ca studenții să iasă din sala de clasă și să intre în comunitate pentru a pune în aplicare soluții de sănătate publică.

Școala de sănătate publică Johns Hopkins Bloomberg este locul în care veți dobândi cunoștințe despre lumea reală și vă veți alimenta pasiunea pentru îmbunătățirea sănătății în toate etapele vieții, asigurându-vă că circumstanțele nu dictează destinul sănătății.

Alăturați-vă nouă pentru a proteja sănătatea și a salva vieți, milioane de oameni odată. Solicitați astăzi informații despre diplomele noastre.

Mărturii studențești

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • USA Online

  USA Online, Statele Unite ale Americii

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Întrebări