Keystone logo
Jamestown Community College

Jamestown Community College

Jamestown Community College

Introducere

Situat în sud-vestul New York, CUC a fost fondată în 1950, ca parte a Universității de Stat din New York. Prezenta inscriere este de aproximativ 3.500 elevi de credit full-time și part la două campusuri, Două centre de extensie, Și pe net. În 2012, CUC a fost numit "Top Efectuarea de doi ani-publice College din New York," într-un raport publicat de Cronica de învățământ superior.

CUC este un acces liber, instituție de zboruri, regional, centrat pe student, care cuprinde excelență academică și satisface nevoile de învățare ale zonei de servicii în diverse moduri. CUC Programarea include arte liberale programe de gradul de transfer, programe de carieră, în folosul comunității, educație de dezvoltare, și de afaceri și de formare industrie. Parteneriat Colegiului cu comunitatea mai mare contribuie la îmbunătățirea socială și intelectuală, dezvoltarea economică, și îmbogățirea culturală a vestul și nord-vestul New York Pennsylvania.

Campusul principal este situat pe un site 107 de acri în Jamestown, În colțul de sud-vest a New York. Jamestown se află la o distanță de călătorie zi de la orase mari din SUA, inclusiv Buffalo, New York City, Pittsburgh, și Cleveland și la doar câteva minute de la Niagara nouăzeci și Falls.

Viziune Jamestown Community College, o parte integrantă a cadrelor sociale și economice comunitățile noastre, va fi furnizor de premier al regiunii de transfer, cariera, dezvoltare, și educație continuă, și vor fi recunoscute pentru excelență academică, un spirit de colaborare, conducere inovatoare, precum și o spiritului antreprenorial.

Misiune Jamestown Community College este un acces deschis regional, instituție de zboruri, centrat pe student, care cuprinde excelență academică și satisface nevoile de învățare ale zonei de servicii în diverse moduri, inclusiv programe de transfer de arte liberale grad, programe de carieră, în folosul comunității, educație de dezvoltare, și de afaceri și de formare industrie. Parteneriat Colegiului cu comunitatea mai mare contribuie la îmbunătățirea socială și intelectuală, dezvoltarea economică, și îmbogățirea culturală a statului New York și de vest nord-vestul Pennsylvania.

Declaratie de Convingeri

Angajamentul de a de calitate: Colegiul este angajat la procesul de învățare și la promovarea colegiului, misiunea sa, și bunăstarea comunităților noastre. Angajamentul de a Elevii: Noi credem studenți și alți consumatori de servicii de colegiu sunt prima prioritate în tot ceea ce facem. Angajamentul față de învățare pe tot parcursul vieții: Noi credem ca intreaga comunitate colegiu este responsabil pentru îmbogățirea vieții prin crearea unei atmosfere dedicata învățarea pe tot parcursul vieții și cercetare intelectuală și pentru promovarea comunicare, colaborare, și o mai bună înțelegere a societății noastre pluraliste și lumea în care trăim . Angajamentul de a Parteneriat Comunitar: Noi credem că au o responsabilitate pentru bunăstarea colegiul nostru și trebuie să joace un rol, în parteneriat cu alte agenții comunitare, în promovarea economică, socială, culturală și bunăstarea comunității noastre.

Locații

 • Jamestown

  Jamestown Community College, Jamestown Campus, 525 Falconer Street, P.O. Box 20, NY 14702, Jamestown

  • Olean

   Jamestown Community College, Cattaraugus County Campus, 260 North Union Street, P.O. Box 5901, NY 14760-5901, Olean

   • Dunkirk

    Jamestown Community College, North County Extension Center, 10807 Bennett Road, NY 14048, Dunkirk

    • Warren

     Jamestown Community College, Warren, PA Center, Curwen Building, 185 Hospital Drive, PA 16365, Warren

     Întrebări