
BSc in
BS în Dietetică James Madison University

Introducere
Programul va pregăti absolvenții să lucreze în colaborare și interprofesional.
În James Madison University Programul Didactic în Dietetică (DPD), studenții folosesc creativitatea pentru a învăța din experiențele de la clasă, studii de caz, aplicații informatice și proiecte de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor. Studenții vor dobândi experiență de cercetare în ultimul an. Studenții obțin, de asemenea, experiențe din viața reală prin finalizarea unui practicum în spital, care acoperă toate aspectele practicii dietetice.
Ca specializare în dietetică, studenții vor îndeplini cerințele de curs pentru a deveni generalist în dietetică și vor fi expuși tuturor fațetelor acestei profesii dinamice. După finalizarea programului de dietetică, studenții ar trebui să plănuiască să îndeplinească cerințele de experiență pentru statutul de dietetician înregistrat prin efectuarea unui stagiu de dietetică (DI). Programul Didactic în Dietetică (DPD) de la JMU este acreditat de Consiliul de Acreditare pentru Educație în Nutriție și Dietetică al Academiei de Nutriție și Dietetică.
Elevii vor studia o mare varietate de subiecte, inclusiv știința alimentației și nutriției, chimie, fiziologie, anatomie și microbiologie, care îi vor pregăti pentru îndeplinirea cerințelor pentru a deveni dieteticieni înregistrați. Dieteticienii înregistrați lucrează într-o mare varietate de locuri de muncă, inclusiv asistență medicală, afaceri și industrie, sănătate comunitară/publică, educație, cercetare, agenții guvernamentale și practică privată.