Keystone logo
James Lind Institute - Switzerland Masterat în Managementul Sănătății Publice (MPH - Medicină Tropicală)
James Lind Institute - Switzerland

Masterat în Managementul Sănătății Publice (MPH - Medicină Tropicală)

Geneva, Elveţia

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.500 / per semester *

Învățământ la Distanță

* Planuri de asistență pentru școlarizare și plată în rate disponibile pentru solicitanții din țările cu venituri mici

Introducere

Programul JLI MPH în Medicina Tropicală a fost dezvoltat pentru profesioniștii actuali din domeniul sănătății și studenții care aspiră să facă o carieră în această importantă disciplină a medicinei.

Programul este îndreptat către construirea de abilități și practică de medicină tropicală și furnizarea de asistență medicală comunitară. Acest program oferă, de asemenea, oportunități de implicare în cercetare prin proiecte concentrate în domeniu. Se pune accent pe bolile tropicale, infecții, supraveghere și informatică în asistența medicală. JLI a consultat experți în sănătate publică și medicină tropicală în timpul dezvoltării acestui program, iar majoritatea facultăților au experiență semnificativă în acest domeniu. Nu numai că se pune accentul pe dezvoltarea conceptelor fundamentale în medicina tropicală, ci și expunerea la domenii de învățare mai sofisticate, cum ar fi o abordare interdisciplinară pentru soluționarea provocărilor legate de bolile infecțioase, punerea în aplicare a recomandărilor bazate pe dovezi pentru bolile infecțioase și non-infecțioase, politica și practica de imunizare și multe alte domenii cheie de cunoștințe și abilități necesare profesioniștilor care practică medicina tropicală.

Acest program este, de asemenea, o alegere excelentă pentru medici, asistente medicale, angajați aliați de asistență medicală și studenți medicali care au un interes pentru sănătatea tropicală.

Master of Public Health (MPH) - Programul de Medicină Tropicală a fost conceput cu un curriculum foarte cuprinzător pentru a vă asigura că dezvoltați cunoștințe și abilități puternice în practica Sănătății Publice, cu un accent special pe Medicina Tropicală.

Este un program intensiv și cuprinde 138 de credite ECTS care trebuie finalizate într-o durată de 18 până la 24 de luni.

Vei finaliza mai întâi cursurile de bază MPH (90 de credite ECTS), urmate de specializarea ta în Medicină Tropicală (48 de credite ECTS).

Detaliile cursurilor pe care le veți efectua sunt enumerate pe site-ul nostru web aici: Programul de programe

Veți studia prin finalizarea cursurilor cu ritmuri proprii prin conținut audiovizual, documente interactive, videoclipuri, podcast-uri și alt conținut multimedia, după caz. Alte interacțiuni includ cursuri live online, discuții cu colegii studenți, facultăți și mentori prin portalul de studiu, e-mail etc.

Vezi mai jos un videoclip detaliat despre metodologia noastră de învățare online:

cursuri:

Fiecare curs este urmat de o examinare și o sarcină. Va trebui să treceți examenul pentru a continua cursul următor. Facultatea noastră vă poate evalua și pe baza implicării dvs. în dezbateri, discuții și cercetare.

Rapoarte despre proiect și proiect:

 • După cursuri de bază MPH: Raport de proiect 1 (10.000 de cuvinte)
 • După cursuri de specializare: Raport de proiect 2 (10.000 de cuvinte)

Proiectele vor fi întreprinse sub îndrumarea facultății și mentorului dumneavoastră. Ele pot fi un proiect individual sau un proiect de echipă.

Master of Public Health (MPH) - Medicină tropicală, este o diplomă elvețiană acordată de James Lind Institute, Elveția. Institutul James Lind este o instituție de învățământ superior postliceală aprobată cu autoritatea de a acorda studii private în Elveția. Institutul este înregistrat în Cantonul Geneva, Elveția, sub codul UID CHE-255.747.977. Institutul James Lind are diverse acreditări, certificări și membri internaționali.

Acest program este, de asemenea, disponibil ca o opțiune de grad dublu. Acest lucru vă permite să câștigați 2 diplome de master, cu costuri și eforturi suplimentare minime. În programul de diplomă dublă, veți completa 48 de credite suplimentare prin intermediul învățării online la Universitatea Telematică Internațională UNINETTUNO, Roma, Italia (Universitatea Telematica Internazionale UniNettuno „UTIU”). După finalizare, vi se va acorda un master în știință în managementul sănătății publice de către universitate.

Prin urmare, la finalizarea programului dvs. de grad dublu, veți obține următoarele grade:

 • MPH - Medicină tropicală (de la Institutul James Lind, Elveția); &
 • M.Sc. în Managementul sănătății publice (de la Universitatea Telematică Internațională UNINETTUNO, Roma, Italia)

Se aplică o taxă suplimentară pentru opțiunea de grad dublu pe site-ul nostru.

 • De obicei, este necesară o diplomă de licență sau un titlu academic echivalent recunoscut. Dacă nu aveți unul, contactați-ne pentru a discuta cazul dumneavoastră. O listă completă de criterii de eligibilitate este disponibilă pe site-ul nostru aici .
 • Pot fi necesare scoruri de testare a competenței în limba engleză (TOEFL, IELTS, PTE sau echivalent) în ultimii 2 ani. Puteți fi scutit dacă sunteți un vorbitor nativ de limba engleză dacă ați terminat studiile / gradul anterior de predare în limba engleză sau dacă ați lucrat cel puțin doi ani într-un cadru în care engleza este limba primară folosită.

Aplicația noastră este foarte simplă:

Pasul 1: Completați formularul de cerere

Pasul 2: Asigurați-vă că sunt prezentate toate documentele solicitate

Pasul 3: Plata taxei dacă cererea este aprobată

APLICA ACUM

 • Copie de cea mai înaltă calificare (de exemplu, certificat de grad)
 • Copie fișe transcrieri / mărci
 • Dovada identității / cetățeniei, de exemplu, copia pașaportului sau a cărții de identitate naționale
 • Fotografie cu dimensiunea pașaportului scanată
 • Rezultatele testelor în limba engleză (dacă este cazul)

rezultate

Programul JLI MPH în Medicină Tropicală este proiectat într-un mod astfel încât este util atât pentru noii absolvenți, cât și pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cum ar fi medicii, asistenții medicali și lucrătorii aliați din domeniul sănătății. După finalizarea acestui program, studenții trebuie să înțeleagă în detaliu bolile tropicale, relațiile cauzale și povara societății a tuturor bolilor tropicale. Deoarece majoritatea bolilor tropicale sunt infecții sau infestări, este de așteptat ca specialiștii în medicină tropicală să aibă cunoștințe puternice despre bolile infecțioase.

Pe lângă tratament, se pune un accent puternic pe detectarea precoce prin testarea de laborator și, astfel, o bună parte din locurile de muncă de medicină tropicală se află în domenii de laborator, cum ar fi microbiologie, virologie, etc. Specialiștii în sănătate tropicală sunt de asemenea implicați în prevenirea infecțiilor tropicale și acest lucru este o opțiune excelentă în carieră pentru cei pasionați de dezvoltarea de soluții inteligente și inovatoare pentru prevenirea infecțiilor.

Outlook de lucru

Excelent.

Oportunități de carieră

Rolurile cheie pe care studenții le pot urmări după finalizarea acestui program sunt Tropical Health Specialist

 • Consultant pentru boli infecțioase
 • Administrator de servicii medicale (tropice)
 • Administrator sau manager ONG
 • Lider de imunizare sau manager
 • Lider de asistență comunitară

Când alegeți Master of Science în Managementul Sănătății Publice (MPH), puteți:

 • Stabilirea credibilității
 • Învață în ritmul tău
 • Rămâneți curent și relevant

Pentru a afla mai multe despre acest lucru și despre celelalte programe noastre, vizitați site-ul nostru aici: Website

Pentru a aplica, faceți clic aici: APLICAȚI ACUM

Curriculum

Admitere

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări