Keystone logo
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Introducere

Istituto Stomatologico Toscano, cel mai bun loc de învățat

Istituto Stomatologico Toscano , o fundație pentru formare clinică, de cercetare și perfecționare în stomatologie, se adresează dentiștilor și igieniștilor stomatologi, asistenților de cabinet stomatologic și paramedicilor, pentru a instrui profesioniști în prevenirea și tratamentul în domeniul stomatologic.

Învățarea pe tot parcursul vieții, pentru oricine lucrează în sectorul sănătății, este esențială pentru a ține pasul cu progresele tehnologice și dezvoltarea unor tratamente mai eficiente și mai puțin invazive. Aceasta este tocmai misiunea principală a Institutului Stomatologico Toscano, ai cărui profesioniști transmit studenților și profesioniștilor care doresc să-și dezvolte abilitățile în continuare.

Experiență și nivel ridicat de profesori Relevanță științifică

Facilități educaționale dedicate Locatie strategica

Istitutul Stomatologico Toscano din Lido di Camaiore, în provincia Lucca, se ocupă de pregătirea și dezvoltarea programelor de educație continuă pentru medici stomatologi, igieni dentari și asistenți dentari.

Școala de învățământ superior se adresează atât elevilor care au obținut o diplomă de trei ani, cât și celor care au obținut un diplomă de specialitate sau de masterat vechi, precum și profesioniștilor care doresc să se întoarcă în joc, să-și aprofundeze abilitățile și să crească calitatea serviciilor pe care le oferă pacienților lor.

Puteți solicita informații despre cursurile de pornire, procedurile de admitere și costurile de înregistrare, trimițând un mesaj. Unul dintre membrii personalului nostru vă va contacta și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

20Ani de formare

150Cursuri oferite

3000Participanți

Partener al Institutului

Încă de la înființare, activitatea educațională a Institutului a fost și este organizată în colaborare cu o multitudine de universități italiene și străine, iar astăzi se bazează pe o colaborare prevalentă cu Universitatea Internațională de Sănătate și Științe Medicale Saint Camillus din Roma (UniCamillus).

UniCamillus este o nouă universitate dedicată exclusiv științelor medicale și medicale. Vocația sa este internațională, fiind adresată studenților italieni, europeni și non-UE care se uită la profesia și medicina cu un sens global.

Oferta didactică este foarte largă și include cursuri practice de formare a pacienților, cursuri de pregătire avansată, cursuri de specializare și masterat de nivel I și II care durează unul sau mai mulți ani academici.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

Activități IST

Institutul Stomatologico Toscano reprezintă practic o școală post-universitară de stomatologie și organizează cursuri de masterat universitare de nivel I și II, cursuri de specializare, cursuri practice de pregătire a pacienților, precum și cursuri de pregătire avansată.

Toți profesioniștii au o experiență îndelungată și calificată în organizarea și desfășurarea de cursuri universitare care garantează o calitate înaltă a predării.

Subiecte abordate în cadrul cursurilor IST

Programul didactic al cursurilor de pregătire avansată în stomatologie afectează toate disciplinele stomatologice, cu participarea profesorilor cu înaltă calificare, atât italiene, cât și internaționale.

Toate subiectele cele mai interesante ale stomatologiei moderne sunt abordate, inclusiv implantologie, chirurgie orală, parodontologie, ortodontie, stomatologie cosmetică, stomatologie legală, conservator, laser în implantologie, igienă orală, tratament special pentru pacienți, implantologie asistată de computer, implantologie asistată de computer , chirurgie dentară regenerativă și reconstructivă și metodologie de cercetare.

Educație continuă pentru stomatologi

Oricine lucrează în sectorul sănătății trebuie să urmeze cursuri de perfecționare pentru o pregătire profesională continuă. Aceste studii oferă profesioniștilor posibilitatea de a-și reînnoi constant cunoștințele, de a descoperi cele mai noi inovații în tehnologie și de a oferi servicii mai bune tuturor pacienților.

În domeniul stomatologiei, IST oferă de peste zece ani abilitățile și experiența profesioniștilor noștri de înaltă calificare. Contactați IST prin intermediul formularului de contact pentru a solicita informații suplimentare.

doctor, medical, medicine

Universitatea Internațională de Sănătate și Științe Medicale Saint Camillus din Roma (UniCamillus)

O universitate dedicată exclusiv științei medicale și medicale

Universitatea Internațională de Sănătate și Științe Medicale Saint Camillus (UniCamillus) - o universitate dedicată exclusiv științei medicale și medicale. UniCamillus a primit aprobarea Regulamentului universitar și a ordonanțelor educaționale la 20 iunie 2017 de către CUN (Consiliul Național al Universității Naționale Italiene) și acreditarea de către ANVUR (Agenția Națională Italiană de Evaluare pentru Universitate și Cercetare) pe 5 septembrie 2017.

În 28 noiembrie 2017, Ministerul Educației, Universității și Cercetării a semnat Decretul care a înființat Universitatea, înregistrat ulterior la Curtea de Conturi și publicat în Monitorul Oficial al Legii italiene nr. 3 din 4 ianuarie 2018.

Misiune

Universitatea Internațională de Sănătate și Științe Medicale Saint Camillus (UniCamillus) salută studenții din întreaga lume și îi antrenează să devină medici sau profesioniști din sănătate versatili și concentrați și asupra bolilor țărilor defavorizate.

Din acest motiv, Universitatea se adresează în special studenților din UE și non-UE, care arată un interes umanitar, științific și profesional pentru problemele de sănătate care afectează în special țările în curs de dezvoltare. Absolvenții UniCamillus vor ține cont întotdeauna de valorile umanitare dobândite pe parcursul studiilor, în special demnitatea pacientului, considerată o ființă umană cu propria sa sensibilitate. Universitatea este laică și salută studenți de toate credințele.

Misiunea Universității este inspirată de Camillus De Lellis: la sfârșitul secolului al XVI-lea, el a contribuit substanțial la definirea criteriilor și organizarea unui sistem eficient de asistență medicală, prin elaborarea și implementarea primei proceduri moderne de îngrijire spitalicească, stabilind baza principiile respectului și demnității pacientului.

Obiectivele educaționale

Programul educațional își propune să instruiască medicii și profesioniștii din domeniul sănătății capabili să funcționeze la nivel mondial pentru a răspunde nevoilor de sănătate, de asemenea, ale țărilor neprivilegiate. În conformitate cu misiunea umanitară UniCamillus, pe parcursul studiului se pune accent pe interrelațiile existente între conținutul științelor de bază și al științelor clinice, cu o atenție deosebită la interdisciplinaritatea medicinii.

În conformitate cu dimensiunea internațională a Universității, multe cursuri de studii sunt predate în engleză. Instrumentele educaționale și programele de asistență sunt disponibile pentru a ajuta elevii să își îmbunătățească cunoștințele de engleză în timpul cursurilor, până când ajung la nivelul necesar pentru a-și folosi calificările în majoritatea țărilor lumii, fără nici o barieră lingvistică.

Locații

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italia

    Întrebări