Keystone logo
Istanbul Bilim University

Istanbul Bilim University

Istanbul Bilim University

Introducere

Universitatea TC Demiroglu Bilim a fost înființată de Fundația Turcă de Cardiologie, legea fiind publicată la 28 martie 2006 în Monitorul Oficial al Republicii Turcia, nr. 26122 (Legea nr. 5475 Data acceptării: 22.03.2006).

Scopul nostru este să folosim toate oportunitățile pentru a educa tinerii ca indivizi cinstiți și moderni, care sunt deschiși spre îmbunătățire, prin științe pozitive, dragoste umană și părtășie. Obiectivele noastre sunt de a produce absolvenți care sunt încrezători în sine, toleranți și au abilitățile, cunoștințele, experiența și capacitățile de a lucra eficient ca membru al echipei de sănătate, atât în arena națională, cât și internațională.

Misiunea noastră este de a oferi o contribuție financiară și morală la sistemul educațional necesar pentru a genera o FORȚĂ DE MUNCĂ A SĂNĂTĂȚII care să înțeleagă toate problemele de sănătate și realitățile din epoca noastră cu o conștiință de mediu îmbunătățită. Să nu uităm că SĂNĂTATEA este cea mai prețioasă comoară a fiecărui om.

Locații

  • Esentepe, Büyükdere Cd. No:120 34394, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey, , Istanbul

Întrebări