Keystone logo
ISPED

ISPED

ISPED

Introducere

despre ISPED

Institutul sud-american pentru Cercetare si Dezvoltare - ISPED este o companie din Brazilia, cu sediul central in Sao Paulo / SP reprezentată în mai multe orașe ale țării, prin parteneriate cu cursuri de pregătire și alte companii din sectorul educațional.

Instituția caută un acces mai flexibil la experiențe educaționale și profesionale în alte țări, precum și sprijin de la primul contact la eliberarea și validarea nobiliare.

Transformarea studenților în profesioniști calificați în țara noastră este principalul obiectiv al ISPED care urmărește să informeze cu privire la piața mondială, în special prin intermediul unor noi oportunități pe care instituțiile din America de Sud oferă.

Cursurile oferite caută să îndeplinească cerințele țărilor de origine, standardele braziliene și mai ales așteptările studenților noștri.

MISIUNE

Oferta de cultură și dezvoltare profesională, precum și experiența internațională oferită de instituții de renume.

VISION

Creșterea ofertei de cursuri și să fie recunoscută ca o companie modernă și globalizată din lume.

VALORI

Integritatea, respectul și oportunitățile pe piața forței de muncă și a celor care vin la noi, în scopul îmbunătățirii și experiențe inovatoare; Responsabil și durabil activă în paralel cu un acord internațional care are o creștere economică ca obiectiv principal; Managementul inovator cu deschis noilor membri și anumite scopuri profesionale și definite; Compania ambitioasa si să satisfacă studenți, parteneri și asigurat, astfel încât toți să aibă o creștere ca obiectiv să fie atins; Credit relația dintre profesioniștii ca premisă necesară pentru crearea de rețele și dezvoltarea avansată a țării noastre.

Despre Universidad Autónoma de Asunción

UAA - Universidad Autónoma de Asunción are originea în 1978 prin crearea Școlii de Business Administration (ESAE), cu obiectivul inițial de formare a resurselor umane pentru întreprinderile existente în Paraguay.

Odată cu trecerea timpului și datorită imaginii gravității și a cererii transmise de către UAA pentru a obține o educație de calitate și la prețuri accesibile pentru populația sa, ESAE a extins infrastructura fizică și academică, crescând cursurile sale de oferta pentru alte domenii, cum ar fi în științe sociale, Drept, Științe Umane, Politică, Sănătate și Tehnologie.

Din anul 1991, Banca, prin Decretul nr 11615 al Ministerului țării sale Educației a fost convertit la universitate, extinderea în continuare lista cursurilor deja existente de asemenea, va oferi studenților săi cursuri postuniversitare și Lato sensu sensu. stricto

În prezent, UAA are mai mult de 125 de acorduri la nivel mondial, fiind singura țară recunoscută în SUA de către ACBSP - Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe. În plus față de această recunoaștere, UAA de asemenea, are un mare prestigiu internațional, fiind considerat în 2015 de către QS TOP Universities unul dintre primele 3 universități din Paraguay și enumerate printre cele mai potrivite din America Latină.

Pentru a realiza această responsabilitate, misiunea UAA este aceea de a oferi în continuare un serviciu de calitate, cu resurse fizice adecvate de educație universitară în mod expres și resurse umane specializate în activitățile lor respective, menținându-se astfel recunoașterea unei mai bune a infrastructurii educaționale din Paraguay.

Despre Universitatea din Moron

UM este o instituție privată, care începând cu anul 1960 este dedicat predării în domeniul academic. În prezent, are 26.000 de metri pătrați de infrastructură de învățământ, 6.000 mp pentru laboratoare și moderne facilități biblioteca.

Pentru clasele lor au trecut mai mult de 50.000 de absolvenți de la una dintre cele 10 facultăți existente, inclusiv la Facultatea de Medicină.

Profesioniștii care lucrează în instituție sunt selectate cu atenție în funcție de istoricul lor și experiență, astfel încât educația de calitate și respect prevalează asupra tuturor carierele existente la Universitatea.

Universitatea iese în evidență pentru imaginea de ansamblu care rămâne în gestiunea sa actuală. O instituție cu diversitate disciplinară largă și spiritul democratic autentic, care este caracterizat prin aceea într-un concept diferit de alte universități private din Argentina, care oferă o vedere modernă în funcție de nevoile și cerințele comunității și societății lor, precum și extinderea acesteia în scena internațională de educație.

Scoala de Medicina

Obiectivele sale sunt concentrate pe formarea profesională în domeniul științei și artei medicinii, care are ca scop să înțeleagă structura ființei umane, promovarea sănătății, prevenirea și vindecarea bolilor.

Scoala de Medicina folosește pentru împlinirea scopului său, un solid științific, tehnic și umaniste, cu prezența anchetatori principal, o facultate cu înaltă calificare și laboratoare echipate cu cele mai noi tehnologii din lume.

Instituția este considerată una dintre cele mai bune universități medicale din lume, în calitate de vice-cancelar, dr Domingo Liotta, este recunoscut la nivel mondial ca fiind creatorul inimii artificiale. Mai mult decât atât, este important de remarcat faptul că A are cea mai mare rata de aprobari pentru testele de rezidenta in Argentina, cu un număr mai mare de 70% din absolvenții săi.

În prezent, este responsabil pentru starea de sănătate a patru milioane de locuitori, prin vizite făcute de elevii săi, prin urmare, instituția cu cea mai mare responsabilitate socială a țării în ceea ce privește sănătatea publică.

Cu aceste active, asigură încurajarea viitorilor medici și alți profesioniști pentru a dobândi și de a construi cunoștințe pentru a consolida bazele teoretice necesare pentru a practica medicina cu reputație și spiritul de anchetă.

Despre Universitatea Națională din Cordoba

UNC - Universitatea Națională din Cordoba a început cariera în Argentina, în mijlocul secolului al XVII-lea, când a început activitatea sub numele de Colegio Máximo, în cazul în care elevii săi, care în majoritate erau oraș religioase din Cordoba, a primit clase de filosofie și teologie .

Este tocmai prin nașterea de UNC că Argentina a început istoria sa în educație. Prin intermediul acestei instituții, care timp de peste 400 de ani ofera serviciile sale educaționale, întregul oraș Cordoba poate evolua si a se vedea, de la această instituție, absolventii rândul său, președinți.

În prezent, UNC este cea mai veche instituție de Argentina și mod mai mult de 110.000 de studenți din diferite locații, prin cele 250 de programe universitare și postuniversitare oferite și recunoscute la nivel mondial. In fiecare an, mai mult de 1.500 de proiecte de cercetare legate direct de ea, precum și 13 colegii, 100 de centre de cercetare, 25 de biblioteci și 16 muzee.

Facultatea de Drept

Facultatea de Drept și Științe Sociale, UNC este cea mai veche parte a orașului, de lângă prima clădire a Universității, Colegio Nacional de Monserrat, precum și celelalte clădiri ale timpului.

Locații

  • São Paulo

    Rua Madre de Deus, 499 – 1°andar Mooca – São Paulo/SP – CEP 03119-000, , São Paulo

Programe

Întrebări