Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Introducere

Suntem o instituție globală de învățământ medical care încorporează cele mai actualizate și eficiente metode de predare, combinate cu un program de medicină clinică integrată „practic” care se întinde pe tot parcursul curriculumului nostru preclinic.

​Utilizarea tehnologiei moderne de ultimă oră și încorporarea acesteia cu facilitățile medicale locale permite IUHS să-și extindă raza de acțiune nu doar peste state, ci și peste granițe. Acest lucru permite crearea unui mediu de învățare avansat aproape oriunde.

​Absolvenții IUHS sunt licențiați și practică în toată Canada, în peste 28 de state din Statele Unite și în multe țări din întreaga lume.

Educația medicală pentru secolul 21

Învățare distribuită - Nu există niciun motiv pentru ca studenții să se dezrădăcineze și să se mute pentru a merge la școala de medicină. Educatorii medicali moderni angajează studenții printr-o rețea de facilități clinice și facultăți, precum și prin tehnologia de învățare.

Prelegerile live pe mai multe platforme permit studenților să se implice mai mult decât într-o clasă tradițională. Elevii pot interacționa cu profesorul, asistenții de predare și colegii de clasă într-un mediu de învățare sigur, mai puțin intimidant. Platformele de învățare le oferă elevilor libertatea de a interacționa și de a colabora între ei și cu cei care îi predau fără părtinire sau prejudecăți.

Activitățile de abilități clinice preclinice îndrumate și preceptate și rotațiile de oficii oferă predarea vitală individuală a medicinei tradiționale. IUHS oferă educație care se concentrează pe educație fără distragere.

Ideea noastră despre Flipped Classroom: profesorii IUHS nu mai conduc prelegeri didactice. Toate materialele de bază ale blocului sunt oferite pentru previzualizare înainte de sesiunile de clasă, care se desfășoară în format de rezolvare a problemelor și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Această metodă elimină sesiunile de modă veche Flexnarian, permițând studenților acces imediat la conceptele de bază. În acest fel, elevii vin pregătiți la clasă și oferă mai mult timp pentru o interacțiune productivă.

Acest sistem oferă studenților mai multe ore de contact pentru învățare și oferă posibilitatea de a conduce și de a deveni ei înșiși educatori.

Cei mai buni profesori din industrie - Deoarece profesorii IUHS pot preda din orice locație, profesorii noștri sunt foarte căutați după educatori de top în domeniul lor. Toți profesorii IUHS predau și la școlile medicale din SUA sau Canada. Ca student IUHS, obțineți o educație egală (sau mai bună) decât standardele școlilor de medicină din SUA și Canada.

IUHS este un lider în educația distribuită și a colaborat cu școli de medicină de top și corporații de tehnologie de predare educațională pentru a dezvolta și încorpora cele mai inovatoare și eficiente tehnologii de predare și învățare din industrie.

Admitere

Decizia de a studia medicina este o decizie importantă.

Aplicarea la facultatea de medicină nu ar trebui să fie un proces mare!

IUHS simplifică procesul cu o aplicație online ușoară și încărcare de documente pe care îți poți lua timpul. Chiar și cei care vă scriu scrisorile de recomandare pot face pur și simplu clic pe fila Scrisori de recomandare pentru a completa un formular simplu sau pentru a-și încărca scrisoarea.

IUHS oferă o Pathway BSc-MD pentru studenții care nu au studii postliceale puțin sau deloc în condițiile prealabile.

Burse și finanțare

Locații

  • Basseterre

    Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Întrebări