Keystone logo
International Medical University Licențiat în Farmacie (Hons)
International Medical University

Licențiat în Farmacie (Hons)

Kuala Lumpur, Malaysia

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 204.800 / per year *

În campus

* RM 204.800 (aproximativ 53.000 USD)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.


Începând cu anul 2004, am fost educați și instruiți studenții farmaciei. Programul nostru de farmacie este o diplomă de farmacie de patru ani, cu o posibilitate de transfer la universitățile partenere, și anume la Universitatea din Otago, Noua Zeelandă sau la Universitatea din Tasmania, Australia.


Acest grad vă echipează pentru a lucra în orice cadru farmacie, de la serviciul spitalicesc și practica comunității până la industria farmaceutică. În calitate de experți în medicină, farmaciștii preiau roluri din ce în ce mai importante și un membru important al echipei integrate de asistență medicală.


Curriculum-ul include științele vieții prezentate într-un format bazat pe sisteme corporale, cuprinzând anatomie, fiziologie, biochimie, farmacologie, microbiologie, biologie moleculară, imunologie și patologie. Chimia organică, anorganică și medicină formează baza chimiei farmaceutice. Tehnologia farmaceutică pregătește studenții în formularea de medicamente, livrare, farmacocinetică clinică, management și marketing. Practica farmaciei explorează rolul farmacistului în asistența medicală clinică și comunitară și profesionalismul.

78968_Pharmacy.jpg


început

Iulie și septembrie


Taxă de școlarizare

RM 204.800 (aproximativ 53.000 USD)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare