Keystone logo
International Medical University BSc (Hons) medicină chineză
International Medical University

BSc (Hons) medicină chineză

Kuala Lumpur, Malaysia

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 113.000 / per year *

În campus

* 113.000 de RM (aproximativ 29.000 USD)

Introducere

IMU este prima și cea mai înființată universitate medicală și medicală din Malaezia, cu o vechime de peste 26 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. IMU a obținut statutul SETARA-2017 Tier 6 (Remarcabil) în categoria Universitate matură.


Timp de patru ani BSc (Hons) IMU în programul de medicină chineză subliniază integrarea de medicina chineză și științele medicale occidentale. Oferă absolvenților un nivel de intrare profesională pentru practicarea acupuncturii și a medicamentelor din China pe bază de plante. IMU oferă, de asemenea, opțiunea de transfer de credite către universitățile partenere din Australia și China. Și există 2 prize în fiecare an - februarie


Medicina chineză este un medicament holistic care constă în conservarea sănătății și practicile de vindecare provenite din China, dar încă în practică astăzi. IMU este una dintre puținele universități din Malaezia care oferă medicină chineză într-un mediu de limbă engleză. Programul este livrat în limba engleză, este susținut de Mandarin atunci când este necesar și este acceptat de Australia și China pentru transferul de credite. Ambele universități partenere din Australia și China fac parte din rețeaua mare de centre de cercetare a Medicinii chineze OMS.


Parteneri universitari

Australia

RMIT

China

Universitatea din Shanghai de Medicina Traditionala Chineza

Universitatea din Shandong a medicinei tradiționale chineze

Universitatea din Guangzhou a medicinei tradiționale chineze

78968_Pharmacy.jpg


început

Februarie și septembrie


Taxă de școlarizare

113.000 de RM (aproximativ 29.000 USD)

Despre Școală

Întrebări