Keystone logo
International Medical University

International Medical University

International Medical University

Introducere


IMU - Furnizarea viitorului unei asistențe medicale mai bune


International Medical University (IMU) este prima și cea mai înființată universitate medicală și științifică din Malaezia, cu o vechime de 24 de ani dedicată educației în domeniul sănătății. Universitatea este prima universitate din Malaezia care oferă medicină convențională și complementară, toate sub un singur acoperiș. Înființată în 1992, Universitatea se bucură de o reputație internațională și oferă un standard ridicat de educație la nivel preuniversitar, universitar, postuniversitar și de dezvoltare profesională continuă. Programele sale de licență constau atât în ​​piste locale (diplomă IMU), cât și în piese internaționale partenere (diplomă universitară parteneră).


IMU a pionierat primul program de parteneriat în cadrul unei Școli Medicale din lume, permițând studenților să-și înceapă studiile în Malaezia în timp ce își completează și câștigă o diplomă la o universitate internațională. În ultimii 24 de ani, IMU a crescut de la un colegiu medical cu 5 universități partenere în 1992, la o instituție de învățământ superior recunoscută la nivel internațional, cu peste 30 de parteneri universitari din Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Irlanda, China și Marea Britanie . Prin această colaborare, IMU a oferit oportunitatea ca peste 3500 de studenți să-și finalizeze diplomele la aceste universități de prestigiu.


Campusul principal al IMU este situat în Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaezia. Din 1999, IMU a creat campusuri clinice în Seremban și Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaezia), precum și în Batu Pahat și Kluang (Johor, Malaezia). În prezent, Universitatea are peste 3.400 de studenți în diferitele sale programe, cu aproximativ 2.980 de studenți la Bukit Jalil, în timp ce încă 420 în campusurile clinice. IMU a găzduit de asemenea peste 200 de studenți internaționali reprezentând peste 30 de țări din întreaga lume.

Până în prezent, IMU oferă un program preuniversitar: Fundația științifică, o serie de programe universitare de medicină și științe medicale: Medicină, Stomatologie, Farmacie, Chimie farmaceutică, Nursing, Nursing Science, Dietetică cu Nutriție, Nutriție, Psihologie, Biomedical Science , Biotehnologie Medicală, Chiropractică, Medicină Chineză, precum și diplome postuniversitare: MSc și Doctor în Medicină și Științe ale Sănătății (prin cercetare), MSc în Sănătate Publică, Master în Farmacie Practice, MSc în Chimie Analitică și Farmaceutică și MSc în Medicină Moleculară. Curriculumul IMU pentru programele sale de licență a fost evaluat conform standardelor internaționale și este acceptat de universitățile partenere internaționale pentru transferul de credite în programe relevante.


Modelul de învățare al IMU se bazează pe valorile sale fundamentale, care promovează dezvoltarea studenților în cadrele medicale competente și competente, care sunt gânditori critici, reflectorizanți și totuși proactivi. Scopul este de a crea absolvenți de asistență medicală care se angajează să învețe pe tot parcursul vieții și care sunt impresionați de un sentiment de bună cetățenie, conducere și comportament etic.

În căutarea continuă a excelenței academice, trecerea la cercetare a fost o progresie naturală, cu cercetarea medicală și de sănătate, precum și cu educația medicală fiind domenii de importanță majoră. Eforturile de cercetare ale IMU se așteaptă să fie consolidate în continuare, în momentul în care Institutul pentru Cercetare, Dezvoltare și Inovare (IRDI) a fost lansat în septembrie 2012.

Universitatea a avut un progres major în 2010, odată cu lansarea centrelor sale de asistență medicală, ceea ce a permis personalului IMU și studenților să primească și să trateze pacienții. Centrele de asistență medicală, care servesc drept site-uri de predare a studenților IMU, pun împreună disciplinele medicinei alopatice (occidentale) și cele ale medicinii complementare și alternative sub un singur acoperiș.


Astăzi, IMU este o instituție medicală și de îngrijire medicală integrată, care oferă educație, asistență medicală și cercetare în parteneriat cu unii dintre cei mai respectați indivizi și universități din lume în domeniul medicinei și al asistenței medicale.


Viziune

IMU va fi un centru inovator la nivel mondial de excelență în învățare și cercetare, sprijinind o comunitate de oameni de știință și profesioniști angajați în slujirea societății, promovând dezvoltarea studenților pentru a-și atinge adevăratul potențial de a deveni cetățeni competenți, etici, îngrijitori și întrebători și lideri vizionari.

IMU se angajează să promoveze libertatea academică și principiile egalității de șanse în urmărirea și aplicarea cunoștințelor, cele mai înalte standarde de productivitate intelectuală, educațională și de cercetare; și crearea unei organizații de învățare care să respecte individul.


Misiune educațională

Ca instituție de învățământ, misiunea noastră este:

 • Pentru a consolida în continuare IMU ca un centru de excelență pentru programele de licență în medicină, farmacie și alte programe de științe ale sănătății
 • Înființarea UIP ca centru de învățământ superior care oferă formare prin programe multidisciplinare
 • Înființarea IMU ca centru de formare postuniversitară și formare profesională continuă
 • Să pregătească profesioniști bine pregătiți și pricepuți, cu înalte standarde etice, care să fie dedicați pentru a servi și pentru a îmbunătăți calitatea vieții comunității
 • Formarea profesioniștilor competenți prin utilizarea tehnologiilor inovatoare de cunoaștere, în special TIC în procesul de predare-învățare


Politica de calitate

Ne propunem să devenim un centru inovator de excelență în domeniul învățării și cercetării, producătoare de profesioniști competenți, de îngrijire și de etică care învață pe tot parcursul vieții. Ne angajăm să atingem cele mai înalte standarde de productivitate intelectuală, educațională și de cercetare.


8 Domeniile rezultatelor învățării

IMU adoptă curriculum bazat pe rezultate pentru toate programele sale. Acest lucru înseamnă că toți absolvenții IMU îndeplinesc toate rezultatele dorite așteptate de el sau ea în program. Aceste rezultate sunt concepute pentru a se asigura că absolventul este pregătit pentru locul de muncă. Există opt domenii de rezultate generice care sunt după cum urmează:

 • Aplicarea științelor de bază în practica profesiei
 • Abilități psihomotorii
 • Probleme familiale și comunitare în domeniul asistenței medicale
 • Prevenirea bolilor și promovarea sănătății
 • Abilități de comunicare
 • Gândirea critică, rezolvarea problemelor și cercetarea
 • Curs de învățare de-a lungul vieții cu abilități de gestionare a informațiilor și a resurselor
 • Profesionalism, etică și dezvoltare personală

Programele individuale vor aplica domeniile de mai sus pentru a-și dezvolta rezultatele educaționale specifice. Aceste rezultate vor conduce toate aspectele curriculum-ului în ceea ce privește conținutul și organizarea, livrarea și setările educaționale, evaluarea și activitățile de calitate.

Locații

 • Kuala Lumpur

  IMU MAIN CAMPUS, BUKIT JALIL No.126, Jalan Jalil Perkasa 19, Bukit Jalil, , 57000, Kuala Lumpur

 • Seremban

  IMU CLINICAL SCHOOL, SEREMBAN Jalan Rasah,, 70300, Seremban

  • Batu Pahat

   IMU CLINICAL SCHOOL, BATU PAHAT No.12, Jalan Indah, Taman Sri Kenangan,, 83000, Batu Pahat

   • Kluang

    IMU CLINICAL SCHOOL, KLUANG No. 19 & 20, Jalan Seri Impian 1/1, Taman Seri Impian, 86000, Kluang

    Întrebări