Keystone logo
International College Of Cosmetology

International College Of Cosmetology

International College Of Cosmetology

Introducere

Luați-vă pasiunea pentru a face păr, machiaj, îngrijire a pielii și unghii și transformați-o într-o nouă carieră interesantă la școala de frumusețe. De mai bine de 20 de ani, International College Of Cosmetology pregătește elevii școlilor de frumusețe și îi transformă în profesioniști de top din industria de înfrumusețare.

Programele noastre de cosmetologie, estetică și manichiură îmbină curriculum inovator și instruire practică cu o pregătire extinsă pentru examenul Consiliului de Stat. Programele noastre sunt concepute pentru a implica studenții și pentru a-și dezvolta abilitățile, diferențându-i de alți profesioniști din industria frumuseții.

Instructorii noștri de școală de frumusețe merg dincolo și dincolo de a se asigura că elevii noștri stăpânesc conceptele și sunt pregătiți pentru viață după absolvire. Toți instructorii noștri sunt profesioniști care lucrează și sunt permanent recalificați, astfel încât să poată învăța studenții cele mai noi tendințe și tehnici din industria frumuseții.

Locații

  • International Boulevard,3701, 94601, Oakland

Întrebări