Keystone logo
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP Master în terapii artistice și creative
Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Master în terapii artistice și creative

12 Months

Spaniolă

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

76814_icons8-centro-de-estudiantes-filled-50.png

Locații: Barcelona - Madrid

76821_icons8-tiempo-64.png

Ore: Madrid: SD | Barcelona: SD

76822_icons8-diploma-64.png

Calificare: Master în terapii artistice și creative eliberat de ISEP

Master în terapii artistice și creative

Masterul în terapii artistice și creative vă permite să lucrați ca terapeut artistic și creativ în instituțiile de sănătate publice, private, educaționale sau sociale. Această diplomă de master include cunoștințe în artoterapie, musicoterapie și terapie teatrală și vă permite să vă extindeți formarea terapeutică din perspectiva dezvoltării personale și creative.

ISEP vă oferă acest program, cu un grad ridicat de specializare și profesionalizare, în cadrul itinerariului de formare în Terapii artistice și creative, care include Masterul în Terapie prin artă, Masterul în Terapie prin muzică și Masterul în Terapie teatrală. În acest fel, cu o viziune globală și cuprinzătoare, vei putea concepe și dezvolta programe și proiecte de intervenție din perspectiva diferitelor discipline psihoterapeutice care alcătuiesc acest master, promovând din terapiile creative schimbările necesare pentru a realiza îmbunătățiri în bunăstare și educație.

Metodologia ISEP combină pregătirea practică și teoretică, lucrul din dinamica de grup, materiale audiovizuale și încurajarea reflecției studenților.

Curriculum

Rezultatul programului

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări