Keystone logo
Institute of Tropical Medicine Antwerp Master în Sănătate Publică - Orientare Sisteme de Sănătate și Controlul Bolilor (MPH - HSDC)
Institute of Tropical Medicine Antwerp

Master în Sănătate Publică - Orientare Sisteme de Sănătate și Controlul Bolilor (MPH - HSDC)

Antwerp, Belgia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

02 Sep 2024

EUR 5.460 *

În campus

* SEE / 16,500 EUR - în afara SEE

Introducere

Master of Science in Public Health (MPH) este un program internațional cu un accent clar pe consolidarea sistemelor de sănătate și pe îmbunătățirea prevenirii și controlului bolilor. Domeniul de aplicare al MPH se referă la mediile cu resurse limitate și la populațiile vulnerabile.

Scopul MPH este de a spori capacitatea studentului de a face față provocărilor actuale, cum ar fi realizarea acoperirii universale a sănătății, organizarea asistenței medicale pentru bolile infecțioase și netransmisibile, controlul și eliminarea bolilor tropicale (neglijate), pregătirea pentru epidemii de boli și răspunsul la nevoile de sănătate sexuală și reproductivă ale adolescenților, precum și la inegalitățile în materie de sănătate în general. Studenții vor dezvolta abilități de cercetare și de management și vor transpune cunoștințele bazate pe dovezi din perspective multidisciplinare în aplicații reale în diverse contexte. Dreptul la sănătate, echitatea, egalitatea de gen și solidaritatea sunt valori centrale în acest program de masterat.

MPH are o experiență de peste 50 de ani în ceea ce privește adaptarea conținutului și a metodelor de predare la nevoile în evoluție într-o lume în schimbare. MPH a primit calificativul "excelent" din partea organizației de acreditare olandezo-flamandă (NVAO). Mai mult de 80% dintre foștii studenți declară că impactul formării asupra carierei lor a fost ridicat spre foarte ridicat și că au ocupat poziții mai strategice la nivel regional, național sau internațional în anii care au urmat absolvirii.

Cum?

Sănătatea publică este predată la Institutul de Medicină Tropicală (ITM) într-un mediu academic stimulativ, cu o perspectivă multidisciplinară și un accent pe reflecția critică. Mediile culturale și profesionale cu multiple fațete din grupul internațional de studenți permit un schimb bogat, o analiză comparativă și o confruntare de idei. Personalul didactic al ITM este implicat pe scară largă în cercetarea în țările cu venituri mici și mijlocii și are o "cunoaștere de teren" semnificativă.

Limbă de curs

Cursul este predat în limba engleză, dar oferim un sprijin lingvistic amplu pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză, atât înainte, cât și în timpul cursului. Un program cuprinzător de formare în limba engleză este oferit studenților din țările care nu sunt vorbitoare de limba engleză, în cazul în care aceștia nu reușesc să îndeplinească criteriul de competență lingvistică (a se vedea mai jos la secțiunea Cerințe de admitere). Această politică lingvistică a fost testată în 2020-2021 și va fi evaluată în profunzime ca o alternativă la trecerea bianuală a limbii de curs la limba franceză.

Studenți ideali

Rezultatul programului

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări