Keystone logo
Institute Of Health And Nursing Australia

Institute Of Health And Nursing Australia

Institute Of Health And Nursing Australia

Introducere

Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) este unul dintre primii furnizori de educație și formare de calitate din Australia. Domeniile cheie de expertiză ale Institutului și furnizarea cursurilor sunt asistența medicală, serviciile de sănătate și comunitare, cum ar fi îngrijirea persoanelor în vârstă, sprijinul pentru persoanele cu dizabilități și educația și îngrijirea copiilor mici, cu cercetare și dezvoltare în curs de desfășurare în domenii noi, cum ar fi managementul sănătății și studii de limba engleză.

IHNA este o instituție cu creștere rapidă, dinamică și orientată către calitate, angajată în îmbunătățirea continuă, care lucrează din greu pentru a dezvolta, implementa și furniza cursuri și programe de dezvoltare profesională.

Asistența socială a studenților și sprijinul administrativ și educațional sunt esențiale pentru IHNA de la momentul depunerii cererii până la momentul absolvirii - și nu numai. Indiferent de modul de livrare, față în față sau e-learning, studenții sunt susținuți și motivați în mod individual de către formatorii institutului.

Studenții IHNA beneficiază de campusuri complet echipate, cu facilități și facilități moderne, inclusiv laboratoare de asistență medicală de ultimă generație și laboratoare de calculatoare, o bibliotecă pentru studenți, săli de clasă echipate audiovizual și zone de evadare pentru studenți.

Toate acestea se combină pentru a asigura contribuția semnificativă a IHNA la nevoile de formare a forței de muncă din Australia, în special în profesiile de îngrijire.

aboutus_screen

Locații

  • Heidelberg Heights

    Upper Heidelberg Road,597, 3081, Heidelberg Heights

    Întrebări