Keystone logo
Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Introducere

Bine ați venit la învățarea online. Bine ați venit la ICEP Europe .

ICEP Europe este sursa de încredere pentru educația continuă online și dezvoltarea profesională pentru educatori și profesioniști aliate care lucrează cu copii și tineri. Specializată în psihologie și nevoi speciale, cursurile noastre sunt dezvoltate și predate de practicanți de frunte în domeniile lor. Scopul nostru ca organizație este de a ajuta toți copiii să-și atingă întregul potențial prin dezvoltarea profesională continuă de cea mai înaltă calitate.

Toate cursurile noastre sunt livrate printr-o tehnologie prietenoasă și de ultimă generație, punându-vă controlul asupra momentului și locului în care alegeți să studiați. Cursurile noastre au un accent practic și abordează problemele reale cu care se confruntă educatorii. Folosind cele mai recente cercetări, vom urmări cele mai recente informații în sala de clasă. ICEP Europe se angajează să exceleze în educație; personalul nostru dedicat și mediul inovativ online de învățare ne permit să oferim o educație de calitate care face diferența.

Cursurile noastre universitare au cursuri de clasă mondială, acreditare puternică și colaborare și vă vor oferi o calificare specializată în nevoile educaționale speciale. Construiți-vă profunzimea de expertiză, încrederea și competența cu unul dintre cursurile noastre în parteneriat cu Dublin City University, Universitatea din East London și Universitatea Leeds Beckett.

Imaginați-vă că vă înscrieți într-o clasă care se întâlnește atunci când se potrivește programului dvs. și se potrivește stilului vostru ocupat și presat cu timp. Imaginați-vă că aveți acces nu numai la un vast rezervor de cercetare și gândire curente în zona dvs. de subiect, dar de asemenea având un tutore care să vă ghideze și să vă faciliteze în timp ce învățați ceea ce trebuie să învățați în propriul ritm. Acum, imaginați-vă că acest lucru se întâmplă în casa dvs., în birou sau în orice loc cu acces la Internet.

ICEP Europe oferă soluții flexibile de învățare online care sunt personalizate pentru a răspunde diferitelor nevoi individuale ale celor care se confruntă cu provocările de a lucra cu copiii și tinerii de astăzi. Cursurile ICEP Europe demonstrează, dar rămân fidele, cele mai noi științe din domeniu și oferă soluții practice și relevante. Acestea sunt dezvoltate pentru oricine are nevoie să învețe metodologii dovedite pentru a face față situațiilor individuale în timpul lor de lucru sau în situația de la domiciliu.

Locații

  • ICEP Europe, Unit 4K Maynooth Business Campus, , Kildare

Întrebări