Keystone logo
IAU International American University College of Medicine

IAU International American University College of Medicine

IAU International American University College of Medicine

Introducere

Universitatea Internațională Americană oferă un curriculum medical comparabil cu școlile medicale din SUA și este conceput pentru a ajuta studenții să practice medicina în Statele Unite și Canada. Programul de Științe de bază este predat în campusul universitar al IAUCOM din Sf. Lucia.

Misiune și obiective

Să pregătească viitorii medici să slujească dezinteresat și umil, subliniind în același timp etica medicală puternică și aprecierea valorii și demnității umane.

Istoria noastra

Decanul fondator al Universității, Paul Cherian, MD, a dezvoltat un curriculum inovator, care vizează dezvoltarea cunoștințelor studenților despre științele de bază, precum și îmbunătățirea abilităților lor de rezolvare a problemelor printr-un curriculum de învățare bazat pe probleme. El a condus facultatea fondatoare în furnizarea unui curriculum centrat pe studenți, care continuă să fie piatra de temelie a succesului universității.

Acreditări și acreditări

IAU este autorizată și acreditată de Guvernul Sfintei Lucie ca o universitate cuprinzătoare, cu autoritatea de a conferi titlul de doctor în medicină.

Parteneriatul nostru cu Sf. Lucia

IAU este mândră că poate numi această insulă acasă. IAU și-a primit statutul și aprobarea de la guvernul Sfânta Lucia în 2003. În plus, Departamentul de Educație și Departamentul de Sănătate din Sfânta Lucia au aprobat eligibilitatea absolvenților Colegiului de Medicină IAU de a practica medicina în Sfânta Lucia.

Principalele motive pentru a lua în considerare IAU

 • OSAP și aprobarea împrumuturilor provinciale pentru studenții canadieni
 • Studenții canadieni au primit programe de rezidență de top în SUA și Canada
 • Taxă de școlarizare mai mică în comparație cu majoritatea școlilor din Caraibe.
 • Ajută absolvenții cu programul de potrivire CaRMS
 • Nivel redus de student / facultate
 • Studiază pe frumoasa Insula Sf. Lucia
 • Program de științe de bază orientat clinic în St Lucia

Admitere

Pentru a procesa orice cerere, următoarele documente trebuie depuse la Biroul de Admitere al Colegiului de Medicină al Universității Internaționale Americane, situat în Dallas, TX.

Documente justificative necesare:

 • Două fotografii dimensiune pașaport
 • Declarație personală
 • Scrisori de recomandare (minim 2)
 • Curriculum vitae
 • Transcrierile oficiale
 • Scor MCAT (recomandat, dar nu obligatoriu)

Documente justificative suplimentare pentru solicitanții PREMED:

Cerințe pentru solicitanții din SUA:

 • Diplomă de liceu (sau echivalent) cu un GPA puternic în știință
 • Scoruri SAT (Solicitanții care s-au prezentat la examenele SAT sau Advanced Placement (AP) pot solicita să trimită punctaje la Biroul de Admitere folosind numărul de identificare SAT instituțional pentru College Board: 4375

Cerințe pentru solicitanții internaționali:

 • Certificat de învățământ secundar din Caraibe (CSEC) Niveluri obișnuite (sau echivalent) pentru matematică, știință, biologie, chimie, engleză și cel puțin o altă materie (solicitanți CARICOM)
 • Examene de absolvire, cum ar fi Examenul din Africa de Sud sau Australia (sau echivalentul) cu note solide la științe
 • Diplomă internațională de bacalaureat (IB)
 • Minim 3 examene de nivel avansat pentru Certificatul general de educație (GCE) (sau echivalentul) cu note solide la științe

Alte cerințe se aplică numai dacă engleza nu este limba principală:

 • Scorurile TOEFL de minim 600 (pe hârtie), 250 (pe computer) sau 100 (pe internet) Numărul de identificare al instituției TOEFL este: 8625
 • Scor ILETS de 6,5 (este necesar doar unul, fie TOEFL, fie ILETS)

Documente justificative suplimentare pentru solicitanții de TRANSFER:

 • Foaia matricol(e) oficial(e) de la școlile medicale anterioare
 • Transcrieri oficiale USMLE (dacă se încearcă)
 • Rapoarte de scor pentru toate încercările anterioare de CBSE (dacă au fost încercate)

Burse și finanțare

Burse și Granturi

International American University oferă studenților calificați o varietate de oportunități de burse care răsplătesc excelența academică și serviciile comunitare și de voluntariat. Bursele academice sunt acordate numai studenților noi, sosiți și sunt creditate numai pentru termenii de știință de bază. Bursele sunt competitive și fondurile sunt limitate, astfel încât studenții eligibili sunt încurajați să aplice cât mai devreme posibil.

Vă rugăm să rețineți că nu există nicio garanție că vi se va acorda o bursă, iar numărul de burse acordate pe semestru poate varia. Toate deciziile privind bursele sunt definitive și nu pot fi atacate. Vă rugăm să contactați universitatea pentru orice întrebări referitoare la burse.

Cerinte pentru viza

Documente de imigrare

Cetăţenii americani şi canadieni nu trebuie să aibă viză înainte de a intra în Sfânta Lucia. Toți ceilalți cetățeni, precum și deținătorii de carte verde vor trebui să obțină o viză înainte de sosirea în Sfânta Lucia. Universitatea asistă studenții în procesarea vizelor prin Biroul de Imigrări din Sfânta Lucia. Toate actele de viză se datorează Oficiului de Admitere. Planificarea cât mai repede posibil pentru ca vizele să fie procesate în timp util. Studenții care au nevoie de viză sunt responsabili pentru a contacta Biroul de Admitere pentru a începe procesul de solicitare a vizei imediat după acceptarea în universitate. Pentru mai multe informații despre informații despre imigrare și călătorie în Sfânta Lucia, vă rugăm să vizitați site-ul web al Guvernului Sfânta Lucia.

Studenții care zboară prin Marea Britanie sau Europa ar putea avea nevoie de o viză de tranzit și ar trebui să contacteze imediat Biroul de Admitere. Procesul de solicitare a vizei de tranzit poate fi destul de lung și complicat și poate dura până la două luni. Este responsabilitatea studentului să solicite această viză înainte de a călători în Sfânta Lucia. Pentru informații mai detaliate cu privire la vizele de tranzit, vă rugăm să vizitați site-ul web al guvernului britanic, site-ul guvernului olandez sau site-ul guvernului german.

Locații

 • Vieux Fort

  PO Box 615 Gablewoods South Vieux Fort, , Vieux Fort

Întrebări