Keystone logo
Hungkuang University

Hungkuang University

Hungkuang University

Introducere

Pe 7 mai 1967, fondatorul Hungkuang, dr. Yu Lin Wang, a înființat Colegiul Junior de Asistență Medicală Hungkuang, ducând mai departe moștenirea tatălui său de servicii medicale. Pe 12 iulie a aceluiași an, după sprijinul și ratificarea Ministerului Educației, Dr. Yu Lin Wang a devenit primul președinte al școlii.

În spiritul devizei școlii, „Începeți de la sine, extindeți binevoința către toți”, Hungkuang a continuat să-și extindă misiunea educațională și a deschis noi departamente de Știința Alimentelor și Nutriție, Siguranță și Sănătate Industriale și Administrația Sănătății. În 1991, școala a fost modernizată la Institutul de tehnică medicală și asistentă medicală Hungkuang și a adăugat departamentele de îngrijire a copilului și educație și cosmetologie atât în diviziunile școlii de zi, cât și de noapte.

În prezent, există 4 colegii: Colegiul de asistență medicală, Colegiul de asistență medicală și medicală, Colegiul de științe umane și inovare socială și Colegiul de tehnologie inteligentă. Aceste patru colegii susțin 22 de departamente, 9 institute universitare și 1 program de doctorat. Universitatea are un corp de studenți de 12.102. Universitatea nu este recunoscută doar ca lider în Taiwan pentru sănătate și bunăstare umană, ci și un spital afiliat pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și trei preșcolari afiliate.

Locații

  • No. 1018, Sec. 6, Taiwan Boulevard, Shalu, 43302,, Taichung

Întrebări