Keystone logo
Humanitas University Medicină și Chirurgie
Humanitas University

Medicină și Chirurgie

Milan, Italia

6 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 20.000 / per year *

În campus

* taxă anuală de școlarizare pentru studenții din afara UE/ de la 10.156 EUR până la 20.000 EUR: taxă anuală pentru studenții din UE în funcție de venitul familiei

Introducere

Curs de 6 ani în Medicină și Chirurgie predat exclusiv în limba engleză. Încă din primul an, modulele teoretice interdisciplinare sunt integrate cu experiență practică și activități de simulare, cu stagii de studii începând din anul 3.

Pentru cursul de Medicină sunt disponibile anual 180 de locuri: 130 de locuri disponibile pentru studenții europeni și 50 de locuri disponibile pentru studenții non-europeni.

Programul de licență în Medicină și Chirurgie la Humanitas University durează 6 ani și se predă în limba engleză. Studenții se pot întâlni cu colegi din peste 20 de țări din întreaga lume. După obținerea unei diplome în Medicină, absolvenții pot susține examenul de stat pentru a intra într-o Școală de Specialitate Medicală.

Încă din primul an, competențele teoretice și practice pot fi dobândite grație modulelor multidisciplinare combinate cu activități de formare practică și simulare, desfășurate sub îndrumarea unor profesori și cercetători cu experiență internațională – inclusiv 3 Laureați ai Premiului Nobil – și a 150 de doctori, care lucrează și ca tutori și membri ai comunității didactice. Un Consiliu Consultativ Internațional sprijină Universitatea în obiectivele sale educaționale și de formare.

Începând din anul III studenții își vor începe pregătirea clinică la diferitele Spitale Humanitas sub supravegherea unor tutori de specialitate, care urmează studenții prin practica clinică. Studenții se pot înscrie și în Programul Virgilio, dedicat cercetării biomedicale. Programul permite integrarea curriculum-ului lor cu seminarii interdisciplinare, activități de predare interactive și experiență de laborator - o lună pe an - pentru a permite participarea activă la cercetarea științifică.

Viitorii medici se pot bucura și de beneficiile unei perioade în străinătate datorită granturilor de călătorie și programului Erasmus. Sunt organizate conferințe și seminarii cu medici și cercetători italieni și de renume internațional pentru a promova conștientizarea culturală și pentru a sprijini creșterea profesională academică.

Procedura de înscriere

Pentru a confirma înscrierea, candidații admiși și admiși condiționat trebuie să își completeze atât profilul, cât și prima rată de școlarizare de 4.156,00 EUR pe Humanitas University MyPORTAL

Pentru a-ți completa profilul:

  1. Conectați-vă la MyPORTAL cu numele de utilizator și parola pe care le-ați primit prin e-mail
  2. Faceți clic pe fila „Înscriere” (găsită în bara de meniu din dreapta) și urmați pașii necesari

Vă rugăm să rețineți că inițial vi se va solicita să vă confirmați datele personale - vă rugăm să vă asigurați că toate sunt corecte. În cazul în care aveți mai multe nume sau prenume, vă rugăm să le introduceți pe toate așa cum sunt scrise în pașaport.

În timpul procedurii on-line, vi se va solicita să încărcați următoarele:

  1. Copie a actului de identitate sau a pașaportului;
  2. fotografie dimensiune pașaport;
  3. Copie a codice fiscale italian (doar dacă îl aveți).

Plata primei rate de școlarizare:

Sunteți imediat adus pe Portalul de plăți după completarea Profilului MyPORTAL. Plățile se pot face fie prin card de credit, fie prin transfer bancar.

Dacă plătiți prin transfer bancar, trebuie să trimiteți o copie a plății la [email protected]

Prima rată nu este rambursabilă. Vor fi rambursați doar studenții admiși condiționat a căror înscriere nu poate fi confirmată sau studenții care pică examenul final de liceu.

Locurile disponibile sunt supuse confirmării Ministerului Educației. În cazul în care locurile sunt mai mici de 50, studenții înscriși care depășesc numărul de locuri confirmate de Minister vor fi rambursate.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări