Keystone logo
© Domus Academy
Humanitas University

Humanitas University

Humanitas University

Introducere

O universitate internațională dedicată științelor vieții din Milano. Educație și formare complet integrată cu Spitalul Humanitas și Cercetarea Științifică.

O universitate foarte concentrată pe creșterea studenților săi, pregătirea lor, cariera lor clinică și de cercetare, în Italia și peste mări. Studii postuniversitare cu școli de specialitate medicale, masterate și programe de pregătire avansată și doctorate Un campus inteligent avansat tehnologic în infrastructura și serviciile sale.

Internaționalizare, inovație, interacțiune, integrare cu Spitalul și Centrul de Cercetare: așa trăim educația universitară în științele vieții și ceea ce face ca Humanitas University să iasă în evidență.

128326_DSC05101-2.jpg

Cursurile

Toate cursurile noastre sunt inspirate de conceptul de învățare activă, echilibrând cu atenție teoria și practica pentru a ne asigura că studenții noștri dezvoltă abilități de gândire critică și autonomă alături de competențele profesionale specifice.

Humanitas University își pregătește studenții să prospere în zonele clinice și de cercetare din Italia sau de peste mări. Un mediu internațional și stimulant încadrează toate cursurile noastre la Humanitas University . Căutăm să susținem creșterea personală și profesională a studenților noștri și credem în cultivarea unui spirit de colaborare, curiozitate și responsabilitate.

Astăzi, Humanitas University găzduiește 1400 de studenți universitari și postuniversitari. Studenții de licență sunt împărțiți în 4 cursuri:

180 pe an pentru MD în Medicină și Chirurgie (engleză); 60 pe an pentru Școala MEDTEC (engleză); 140 pe an pentru o diplomă de licență în Nursing (italiană); 50 pe an pentru o diplomă de licență în fizioterapie (italiană).

Integrare cu spitalele Humanitas

Humanitas este primul spital italian care a fost certificat de calitate ca spital academic de către Comisia mixtă internațională. Este unul dintre cele mai avansate spitale europene din punct de vedere tehnologic și renumit la nivel internațional pentru cercetările sale asupra bolilor sistemului imunitar. Humanitas are unități de specialitate care tratează boli oncologice, cardiovasculare, neurologice, ortopedice, autoimune și inflamatorii. De asemenea, are un centru de ochi de top, un centru de fertilitate remarcabil și un departament de specialitate pentru accidente și urgențe. Asistența medicală, susținută de cele mai bune cunoștințe profesionale și de o abordare multidisciplinară, este completată de activități constante de cercetare care vizează îmbunătățirea și personalizarea tratamentului. IRCCS Istituto Clinico Humanitas conduce un grup de spitale din Italia, situate la Milano, Bergamo, Castellanza, Torino și Catania.

Dimensiunea internațională

Humanitas atrage tineri din Italia și din întreaga lume și oferă posibilitatea de a se implica într-un fel de educație unică. Este un hub internațional pentru formarea medicilor, asistenților medicali, fizioterapeuților și cercetătorilor capabili să se ocupe de schimbările științifice, tehnologice și sociale viitoare. Integrarea strânsă dintre Spital, Laboratoarele de Cercetare și Universitatea creează condițiile pentru ca profesioniștii din domeniul sănătății să capete experiență lucrând îndeaproape cu pacienții și în același timp să dobândească metodologia și rigoarea pe care o necesită cercetarea științifică - un mijloc de a crea sinergie între clinici și practică de laborator într-un context educațional.

Studenții au șansa să învețe de la profesioniști, profesori vizitatori care includ 3 câștigători ai prețurilor Nobel și cercetări cu experiență internațională dovedită.

Mai mult, studenții pot trăi experiență de studiu în străinătate datorită rețelei internaționale cu centre de cercetare și instituții medicale străine.

O abordare integrată pentru educare și formare

La Humanitas University , o abordare didactică integrată ne asigură că viitorii noștri doctori dobândesc cunoștințe teoretice alături de abilitățile clinice. Metodele de predare multi-disciplinare includ învățarea bazată pe probleme și pe experiență. Prima abordare încurajează elevii să dezvolte abilități analitice și reflective necesare în timpul practicii clinice; a doua se concentrează pe cercetarea independentă, luarea deciziilor și munca în echipă. Simularea joacă, de asemenea, un rol fundamental în pregătirea medicală - este locul în care elevii pot învăța într-un mediu sigur și controlat sub supravegherea tutorilor, al căror rol este acela de a facilita procesul de învățare, întrucât obiectivele devin din ce în ce mai dificile, începând de la luarea istoriei și abilități procedurale, la simularea de înaltă fidelitate a managementului pacientului în scenarii clinice complexe.

Caracteristici Campus

  Clasamente

  Humanitas University este cea mai mare intrare nouă în clasamentul universitar mondial Times Higher Education 2023

  Humanitas University a intrat pentru prima dată în clasamentul internațional Times Higher Education (THE) , clasându-se printre primele 250 de universități din lume din 1799 de universități analizate și plasându-se ca cea mai bună intrare nouă .

  Prof. Marco Montorsi, rectorul Humanitas University , a declarat: „Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat, care demonstrează că sistemul universitar și de cercetare italian poate face față provocării competiției globale și europene, consolidându-ne competențele și asumând un rol în creștere. în atragerea talentelor. THE a confirmat impactul cercetării noastre științifice, care a obținut un scor de 99,7 din 100, în conformitate cu alte clasamente internaționale.”

  Clasamentul THE se bazează pe 13 indicatori de performanță , care acoperă toate domeniile de activitate universitară: predare, cercetare, impact științific, transfer de tehnologie și internaționalizare.

  Locații

  • Milan

   Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele, , Milan

   Întrebări