Keystone logo
Fresenius University of Applied Sciences M-Curs (Medicină)
Fresenius University of Applied Sciences

M-Curs (Medicină)

Cologne, Germania

11 Months

Germană

La zi

Mar 2025

EUR 11.440

În campus

Introducere

Studienkolleg NRW face parte din renumita Hochschule Fresenius - Universitatea de Științe Aplicate. Pregătim candidații internaționali cu o calificare de admitere la o universitate străină - care nu este recunoscută ca fiind echivalentă cu Abitur-ul german - pentru studii academice la o universitate germană.

Pentru a obține calificarea de admitere la o universitate germană, trebuie să susțineți un examen de calificare universitară, așa-numitul Feststellungsprüfung. Atât cursurile pregătitoare, cât și Feststellungsprüfung (examenul de admitere la universitate) au loc în campusul Hochschule Fresenius din Köln. Hochschule Fresenius a fost însărcinată de către guvernul districtului Köln să organizeze acest examen de calificare universitară începând din 2012. Examenul este astfel recunoscut oficial.

Cursul nostru M (Medicină) vă pregătește pentru programele de studii medicale și biologice din Germania. Nu numai că veți dobândi limba germană, dar veți învăța și biologie, fizică și chimie. După ce veți trece Feststellungsprüfung, veți fi calificat pentru a aplica la toate universitățile din Germania în domeniul medicinei.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări