Keystone logo
Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Introducere

La Holistic Arts Institute , este misiunea noastră să oferim cursuri și programe cuprinzătoare, dar accesibile, de învățare la distanță de sănătate holistică pentru cursanții adulți cu o adevărată dorință de a descoperi și explora dimensiunea integrității - corp, minte și spirit - în ei înșiși.

La Holistic Arts Institute , credem că studenții care pot manifesta dorința, autodisciplina și motivația de a învăța prin studiu independent merită cu siguranță oportunitatea de învățare. Indiferent dacă aveți optsprezece sau optzeci și opt de ani, absolvenți de liceu sau doctorat, gospodină sau medic, ușile noastre sunt deschise.

Deoarece studentul tipic al Holistic Arts Institute este un cursant adult cu responsabilități familiale și profesionale, formatul nostru flexibil de învățare funcționează în propriul program. Vă puteți înscrie oricând și puteți progresa în ritmul propriu, după cum vă permite restul planului de viață. Deși, învățarea la HAI este autonomă, solicităm ca toate cursurile și programele să fie finalizate în termen de doi ani de la data înscrierii inițiale.

Locații

  • Lincoln

    Holistic Arts Institute, Inc. 1208 Jorgenson Drive Lincoln, CA 95648 USA, , Lincoln

    Întrebări