Keystone logo

Hong Kong Design Institute

A logo

Introducere

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) este o instituție de proiectare de top din cadrul Grupului VTC. Oferă educație de înaltă calitate pentru a cultiva cunoștințe și profesionalism, cultivând talentele emergente care stau la baza industriilor creative din Hong Kong.

Cu ani de experiență în educația pentru design, HKDI reunește punctele forte ale departamentelor sale de proiectare - Arhitectură, Design interior și produs, Design comunicare, Media digitală și Design modă și imagine - pentru a oferi peste 20 de programe de design. Foarte flexibil în articulație și educație avansată, HKDI oferă studenților o diplomă universitară de trei ani Pathway la o diplomă superioară până la un an de licență oferite de universități de renume din Marea Britanie.

HKDI adoptă o abordare „gândește și face” prin curriculum-ul său contemporan și colaborările active cu partenerii academici și industriali locali și internaționali. Studenților li se oferă oportunități de a dobândi experiență practică și de a participa la programe de schimb global pentru a-și extinde orizontul, îmbunătățind în același timp gândirea creativă și sensibilitatea socială.

Un mediu de învățare dinamic

HKDI început anul universitar 2010/11 în noul său campus premiat din Tiu Keng Leng. Campusul este dedicat furnizării celui mai dinamic mediu de învățare pentru educație de design de calitate.

Programe de calitate și sprijin pentru studenți

Curriculumul nostru este conceput cu contribuția liderilor din industrie pentru a asigura relevanța și capacitatea de reacție la evoluțiile industriei. HKDI sunt asigurate de calitate de Consiliul din Hong Kong pentru acreditarea calificărilor academice și profesionale.

Studenților și absolvenților noștri li se oferă servicii de consiliere și sprijin pentru dezvoltarea carierei. Prin acorduri de articulare cu universități renumite din străinătate, HKDI absolvenții cu diplomă superioară pot urmări cursuri de absolvire la nivel local și pot obține calificări în termen de unu sau doi ani.

Creativitate în acțiune

HKDI includ activități pentru a vă alimenta gândirea creativă și abilitățile de luare a deciziilor, sensibilitatea culturală și perspectiva globală. Experiența HKDI se bazează pe o abordare „gândește și face”, care vă va permite să vă dezvoltați pasiunea pentru proiectare, oferind în același timp abilitățile și cunoștințele necesare pentru succes.

O alegere valoroasă pentru succes

Designul îți poate oferi o carieră plină de satisfacții și împlinire. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem ca membru al familiei HKDI .

Locații

  • Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

Întrebări