Keystone logo
High Point University Licenta in Farmacie
High Point University

Licenta in Farmacie

High Point, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

USD 18.567 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Bine ați venit la Școala de Farmacie Fred Wilson din High Point University din High Point, NC. Facultatea și personalul nostru pregătesc clinicieni care sunt dedicați îngrijirii pacienților în toate situațiile și posedă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a practica farmacia la cel mai înalt nivel posibil. Modelul nostru educațional include un accent pe cunoștințele și abilitățile farmaceutice de bază necesare pentru a lua cu succes decizii critice de calitate, combinate cu pregătirea clinică în diferite setari.

HPU School of Pharmacy va utiliza un curriculum strâns integrat de bază și științe clinice pentru a promova aplicarea studenților a întregii game de abilități necesare pentru a oferi îngrijiri farmaceutice centrate pe pacient. Metodele noastre de predare vor utiliza tehnici bazate pe dovezi care promovează învățarea pe termen lung și extind capacitatea de a sintetiza cunoștințele care se schimbă rapid în domeniul sănătății.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare