Keystone logo
© Shahar Regev
Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Hadassah Academic College

Introducere

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) este o instituție multidisciplinară care se mândrește cu un corp de studenți divers din toate categoriile sociale și religii, precum și cu o populație de studenți internaționali în creștere din întreaga lume. Fiind un colegiu academic unic în inima Ierusalimului, ne angajăm să creăm oportunități egale pentru toți studenții noștri, încurajând în același timp respectul pentru diversitate. Aceasta include un accent pe înțelegerea reciprocă între studenți și societatea lor locală.

Modelul nostru academic se concentrează pe formarea noilor generații de profesioniști calificați, subliniind în același timp excelența și inovația în instruire, științe exacte și activități academice. Oferim o mare varietate de programe de licență și studii superioare în limba noastră locală, precum și un număr tot mai mare de programe în engleză și internaționale, inclusiv cursuri și diplome individuale. Aceste programe internaționale includ o varietate de ateliere, cursuri academice și tehnice. Pe lângă cele predate de facultatea noastră internă, găzduim în mod regulat experți internaționali în domeniile lor, ca lectori invitați la cursurile menționate. În plus, colaborăm cu o serie de instituții internaționale de învățământ superior pentru cursuri comune cu programe de schimb de profesori și studenți.

Deschis pentru înscriere anul acesta, colegiul nostru oferă două programe internaționale hibride sau complet online:

 • O diplomă completă de master (program hibrid – online cu o perioadă clinică anuală condensată de 10 zile): Master în optometrie și științe ale vederii, M.Optom*
 • Un curs individual (complet online): Imagini digitale și conservarea patrimoniului cultural material

*Această diplomă permite studenților cu diplome de licență relevante și cu licență să urmeze cursuri individuale din curriculum-ul său fără a se înregistra pentru gradul complet. Vă invităm să explorați programele noastre internaționale și așteptăm cu nerăbdare vești de la dumneavoastră!

Caracteristici Campus

  Clasamente

  Hadassah Academic College a fost clasat în Israel, pe continentul european și în întreaga lume în diferite categorii.

  Clasamentul țării

  Acest tip de clasare se concentrează asupra modului în care institutul excelează în diverse realizări academice. Hadassah Academic College este numărul 28 în țara Israel, Europa.

  Clasamentul impactului

  Acest tip de clasament este organizat pe baza modului în care institutul a adus impact în Israel. Aceste efecte se concentrează pe prezentarea socială, economică și politică în jurul comunității. Hadassah Academic College se află pe locul 15707 în lume pentru impactul pe care îl produce.

  Clasamentul deschiderii

  Hadassah Academic College se află pe locul 6049 în operațiunile sale deschise. Această categorie se concentrează asupra modului în care Hadassah Academic College își desfășoară procesul academic și afacerile deschis în Israel către lume.

  Clasamentul de excelență

  Hadassah Academic College este clasat pe locul 4370 în privința modului în care excelează în diferite domenii. Acestea includ rezultate academice, citări, referințe și multe altele.

  Locații

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Întrebări