Keystone logo
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Introducere

Cine suntem noi

La Colegiul Columbian de Arte și Științe al GW , cercetările prospera, gândirea critică este endemică, colaborarea este constantă și pregătirea din lumea reală merge mână în mână cu învățarea. Din cauza locației de invidiat a colegiului în inima capitalei națiunii, implicarea activă începe în sala de clasă și continuă în sălile guvernamentale, în galeriile muzeelor, în laboratoarele NIH, NASA și DOE, ambasadele diplomaților internaționali și sălile de fond ale Smithsonian și ale altor instituții venerabile.

Colegiul este coloana vertebrală intelectuală și creativă a universității, un loc în care artele, umanitățile, științele sociale și științele naturale se reunesc pentru a forma un nexus de idei și oportunități. În calitate de lider printre instituțiile de artă liberală ale națiunii, datorită unui curriculum inovator care pune accent pe perspective, analize și comunicare, studenții licenți sunt dotate cu competențele necesare pentru a fi cetățeni eficienți și responsabili ai secolului XXI. La nivel profesional și doctoral, studenții absolvenți sunt parteneri cu o facultate de savanți care includ beneficiari Fulbright, coregrafi premiați, cercetători publicați și autori apreciați critic pentru a avansa un spectru de cercetări pe teme care variază de la controlul emisiilor de gaze cu efect de seră până la exploatarea în autism cauze, prevalență și tratament.

Bine ați venit la Columbian College Graduate Studies

Programele postuniversitare din Colegiul Columbian de Arte și Științe din GW sunt un magnet pentru cărturari de top și un catalizator pentru învățare și descoperire într-un spectru larg de arte, științe umane și domenii sociale și științe dure. Diplomele și certificatele noastre integrează cel mai înalt calibru al educației, de la programele noastre de renume mondial în materii precum Istorie, Științe politice și politici publice, până la munca noastră de pionierat în artoterapie, științe criminalistice și politici și practici de sănătate LGBT. Un grad avansat de la unul dintre cele 82 de programe de artă și științe ale GW este diferit de orice altă experiență școlară absolventă.

Nu numai că ne îndepărtăm de cele mai influente instituții din Washington, DC, dar rețelele noastre de facultăți și absolvenți includ o varietate extraordinară de lideri recunoscuți la nivel internațional. La Columbian College, vi se vor oferi instrumentele necesare pentru a prospera atât din punct de vedere intelectual, cât și profesional.

Statistică

Competitiv. Conectat. Cuprinzătoare.

 • 2.800 de studenți absolvenți
 • 49 de masterate
 • 24 de diplome de doctorat
 • 15 certificate de absolvent
 • 534 Facultatea cu normă întreagă
 • Peste 80.000 de absolvenți ai colegiului columbian (care locuiesc în toate cele 50 de state și peste 120 de țări)

  Opțiune de Admitere 2

  Programele de doctorat, masterat și certificat de absolvent ale Columbian College oferă o experiență transformatoare, conectând studenții cu unii dintre cei mai influenți lideri și instituții, în timp ce parteneriat cu organizații publice și private din capitala națiunii și din întreaga lume.

  Studenții noștri absolvenți sunt pregătiți pentru avansarea academică și profesională printr-o educație plină de burse riguroase și aplicații practice.

  Burse și Finanțare Opțiunea 2

  Statistica absolvenților

  Clasamente

  Clasamentele SUA Today College

  • Al 7-lea cel mai bun colegiu de științe politice din Statele Unite

  2018 Clasament Academic al Universităților Mondiale

  • Top 76-100 de școli de științe sociale din lume

  US News & World Report

  • Istorie, a 59-a cea mai bună din Statele Unite
  • Economie, locul 63 cel mai bun din Statele Unite
  • Engleză, locul 67 cel mai bun din Statele Unite

  Întrebări