Keystone logo
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introducere

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, România este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții din țară, fiind clasificată drept Universitatea de Cercetare și Învățământ Avansat. Prioritatea procesului de învățământ este formarea unor experți excepționali cu un puternic bagaj teoretic și practic, capabili să facă față oricărei competiții la nivel național și internațional.

Facultatea de Bioinginerie Medicală își adaptează constant programele educaționale la nevoile pieței muncii. Având în vedere cererea din ce în ce mai mare de specialiști bine pregătiți în domeniul științei biomedicale, Facultatea de Bioinginerie Medicală oferă un parteneriat în care șansa este de partea celor care știu să-l folosească. Vrem să aveți curajul să vă luați viața în mâinile dvs. cu puterea unui bioinginer, cu abilitățile unui fizioterapeut, încrederea în mintea voastră și educația și spiritul pentru a aduce oportunități pentru a vă ridica pe cele mai înalte vârfuri ale fericirea viselor împlinite.

Ca absolvent al Fizioterapiei , veți lucra în domeniul serviciilor medicale legate direct de reabilitarea și optimizarea funcțiilor pacientului, copil sau adult, pentru a contribui la integrarea sa în activități de viață specifice.

Kinetoterapeuții stabilesc etapele planurilor terapeutice individuale pe baza programelor de exerciții statice și dinamice, conform diagnosticului clinic și aplică tehnici de kinetoterapie, kinetică, asistență profilactică și tehnici de reabilitare motorie.
Pășește-te în FASCINANTUL UNIVERS AL FIZIOTERAPIEI!
Mai multe informatii:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Absolvenții de specializare Bioinginerie lucrează în spitale, institute academice, companii de medicamente, companii proteziste și agenții guvernamentale.

Specialiștii în bioinginerie medicală lucrează cu echipamente medicale complexe, proiectează, dezvoltă sau testează dispozitive medicale, participând activ, împreună cu personalul medical, la recuperarea pacienților.

Medical Bioengineers utilizează cunoștințe de biologie, fizică, modele matematice și simulare de calculator pentru a dezvolta noi terapii și biotehnologii medicale.

Privește spre VIITOR cu puterea unui BIOINGINER!

Mai multe informatii:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Locații

  • Iași

    Strada Universității,nr. 16, 700115, Iași

Întrebări