Keystone logo
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences Ms în sănătatea globală
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Ms în sănătatea globală

Washington, Statele Unite ale Americii

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.139 / per credit *

În campus

* Taxă și taxe obligatorii pentru 12 ore de credit

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul Master of Science în Global Health se bazează pe o abordare interdisciplinară și orientată spre dezvoltare pentru sănătatea globală. Cu un accent puternic pe cercetarea cantitativă, calitativă și aplicată a sectorului social în țările în curs de dezvoltare, programul oferă noi oportunități persoanelor care urmăresc o carieră în domeniul sănătății la nivel mondial.

Acest program multidisciplinar, universitar, oferă cursuri predate de facultăți din diferitele campusuri, școli și institute ale Universității Georgetown, cum ar fi Colegiul Georgetown, Școala de Studii Nursing & Sănătate, Școala de Externe Edmund A. Walsh, Universitatea Georgetown Centrul Medical, Georgetown Law și Scoala de Politici Publice McCourt.

În plus, modulele Field Research oferă studenților experiență pe teren și studenții sunt așteptați să producă o lucrare științifică care să consolideze domeniul academic al sănătății globale.

Admitere

Cerințele de admitere includ:

 • Formular online de solicitare, inclusiv următoarele componente transmise electronic:
 • Diploma de bacalaureat
 • Un CV sau un CV
 • O declarație de intenție (să nu depășească 500 de cuvinte)
 • Trei scrisori de recomandare, academice sau profesionale

Transcrierile oficiale de la toate instituțiile de învățământ superior la care au participat trebuie transmise prin poștă sau prin e-mail direct la următoarea adresă:

Universitatea Georgetown

Biroul de Admitere Universitar

3520 Prospect St, NW

Caseta 571004, CB-207

Washington, DC 20057-1004

Email: [email protected]

Interviu video

Este necesară depunerea unui interviu video Kira. Puteți să postați acest interviu online în orice moment înainte de data limită de depunere a cererii. Accesați https://app.kiratalent.com/applicant/M7ouug/instructions. După ce creați un cont și căutați programul, veți găsi indicații suplimentare.

Nu sunt necesare scoruri de test standardizate!

CERINȚE SUPLIMENTARE

Cerințele suplimentare de aplicare pentru absolvenții instituțiilor străine de învățământ superior sunt:

Toate transcrierile de la instituții din afara SUA trebuie traduse în echivalențe din SUA printr-o evaluare transcriere a cursurilor de către World Education Services (WES). O evaluare oficială a cursului de la WES trebuie depusă până la data limită de depunere a cererii.

http://www.wes.org

Testul limbii engleze ca limbă străină (TOEFL) sau examenul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este cerut tuturor solicitanților care nu au o diplomă de licență sau absolvent de la un colegiu sau universitate unde limba engleză este limba principală de predare. Niciun alt examen sau certificat nu poate înlocui TOEFL sau IELTS. Solicitanții trebuie să facă testul cel târziu în luna decembrie pentru a se asigura că rezultatele vor ajunge la Școala Universitară până la data limită de depunere a cererii. Examinările luate după data limită de depunere a cererii nu sunt eligibile pentru aprecierea de admitere în toamnă pentru acel an. Atât examenele TOEFL cât și examenele IELTS sunt date în mod regulat în întreaga lume.

Scorul minim TOEFL pentru examenul de admitere este 600 (test de hârtie) sau 100 (test iBT). Pentru informații suplimentare despre TOEFL scrieți sau vizitați:

TOEFL

PO Box 6151

Princeton, NJ 08541-6151 Statele Unite ale Americii

http://www.ets.org/toefl/

Scorul minim IELTS pentru examinarea admiterilor este de 7,0. Pentru informații suplimentare despre IELTS scrieți sau vizitați:

Consiliul Britanic - Investigații IELTS

Casa Bridgewater

58 Whitworth Street

Manchester M1 6BB

Regatul Unit

http://www.ielts.org

Câteva ani de experiență de viață, de studiu și de muncă în străinătate este foarte recomandat.

Academicienii

Obiectivele de învățare

Până la sfârșitul programului, studenții ar trebui să poată demonstra și aplica cunoștințele despre disciplinele principale ale sănătății publice, constând în biostatistică, epidemiologie, economie de sănătate, politică și planificare a sănătății și cercetare științifică socială. În special, elevii ar trebui să poată:

 1. Aplicați abilități de cercetare în principalele discipline de sănătate publică pentru a examina critic o serie de provocări la nivel mondial în materie de sănătate;
 2. Identificați și evaluați problemele de sănătate publică din țările cu venituri mici și medii și evaluați politicile și programele menite să îmbunătățească sănătatea globală;
 3. Evaluarea critică a cercetării și politicii în domeniul sănătății, utilizând metodologii bazate pe dovezi;
 4. Aplicați cunoștințe de specialitate într-un domeniu de concentrare ales (prevenirea și controlul bolilor, politica și finanțarea sănătății, sănătatea și dezvoltarea în Africa, urbanizarea și sănătatea, comerțul și sănătatea);
 5. Demonstrați competența în proiectarea și desfășurarea unui proiect de cercetare pe teren sau a unui proiect de politică în domeniul de concentrare ales și comunicarea rezultatelor bazate pe dovezi.

Program de proiectare

Master of Science în programul de sănătate globală este organizat în jurul unui curriculum de bază de sănătate la nivel mondial și cinci domenii de concentrare. Programul este conceput ca un program full-time trei semestru (toamna, primavara, vara sau toamna) și necesită 36 de credite pentru gradul de finalizare. Durata minimă necesară pentru finalizarea întregului program este de 13 luni. Programul este împărțit în trei secțiuni:

 1. Cursurile Global Health Core (17 credite) vor introduce studenții la problemele majore și conceptele-cheie în sănătatea globală;
 2. Cursurile specifice concentrării (9 credite) oferă studenților posibilitatea de a se concentra asupra unor domenii specifice ale sănătății globale; cele cinci domenii de concentrare sunt:
  Prevenirea și controlul bolilor
  Politica de sănătate și finanțare
  Sănătate și dezvoltare în Africa
  Urbanizare și sănătate
  Comerț și sănătate
 3. Modulele de Cercetare Field și Proiectul Scholarly (10 credite) permit studenților să conceptualizeze un studiu de succes, să gestioneze datele în domeniu și să pregătească un rezumat scris al constatărilor lor, pe lângă realizarea unei lucrări științifice care să consolideze domeniul academic al sănătății la nivel mondial și oferă o contribuție semnificativă la starea de sănătate a populațiilor din întreaga lume.

Cursuri de bază

 • GLOH 501: Biostatistică introductivă
  Semestru de toamnă, 3 credite
 • GLOH 503: Metode de cercetare 1 - Metode epidemiologice
  Semestru de toamnă, 3 credite
 • GHDP 517: Economie și finanțe în domeniul sănătății
  Semestru de toamnă, 3 credite
 • GLOH 520: Politica și sistemele de sănătate
  Semestru de toamnă, 3 credite
 • GLOH 603: Implementarea științei
  Semestru de cădere, 1 credit
 • GLOH 601: Metode de cercetare II
  Semestrul de primăvară, 3 credite
  Notă: studenților MSGH li se cere să se înscrie atât în ​​cursurile GLOH 601, cât și în cursurile GLOH 602
 • GLOH 504: Introducere în mHealth
  Semestrul de primăvară, 1 credit
66943_66836_Seal.jpg

Concentrațiile

Prevenirea și controlul bolilor

Concentrația în prevenirea și controlul bolilor va oferi instruire aprofundată privind epidemiologia, impactul și controlul bolilor infecțioase, precum și a celor ne-transmisibile și cronice. Elevii care aleg această concentrare vor dezvolta competențe pe teme atât de diverse cum ar fi bolile globale emergente și re-emergente, amenințarea bioterorismului, parteneriatele internaționale de control al bolilor pe scară largă, problemele de sănătate globală de mediu și povara dublă în creștere a infecțiilor infecțioase și netransmisibile bolilor din țările în curs de dezvoltare. O concentrare în prevenirea și controlul bolilor va oferi absolvenților abilități complexe de planificare și gestionare a programelor și le va pregăti pentru o carieră în programele de control al bolilor locale, naționale și globale în țările cu venituri mici și medii.

Politica în domeniul sănătății și finanțarea

Conferința privind politica în domeniul sănătății și finanțarea va pregăti absolvenții pentru o activitate financiară și politică cantitativă în sprijinul guvernelor din țările cu venituri mici și mijlocii. Elevii vor învăța să analizeze și să evalueze asigurarea de sănătate și alte sisteme de colectare a riscurilor. Vor stăpâni tehnicile economiei de sănătate și vor dobândi un cadru pentru analiza sistemelor de sănătate și elaborarea strategiilor de reformare a sistemului. Până la sfârșitul cursului, absolvenții vor avea pregătirea și abilitățile necesare pentru a evalua performanța unui sistem de sănătate și pentru a formula un plan de îmbunătățire a performanțelor și rezultatelor sistemului de sănătate.

Sănătate și dezvoltare în Africa

Succesul "Sănătate și dezvoltare în Africa" ​​oferă studenților cursuri de formare privind aspectele critice ale dezvoltării africane din perspectivă demografică, economică, politică, socială, ecologică, culturală și de sănătate. Concentrarea oferă analize istorice, precum și o viziune pentru viitorul dezvoltării africane. Elevii vor analiza cauzele și consecințele sărăciei, aspecte-cheie ale sănătății populației africane, impactul urbanizării rapide asupra sănătății și dezvoltării și starea sistemelor de sănătate africane. Absolvenții care aleg această concentrare vor dezvolta cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua problemele de sănătate și dezvoltare în Africa și pentru a elabora răspunsuri politice adecvate și soluții programatice care vor contribui la abordarea multiplelor oportunități și provocări cu care se confruntă țările africane de astăzi.

Comerț și sănătate

Concentrarea în comerț și sănătate introduce studenților în relația dintre legile internaționale care reglementează brevetele și comerțul și eforturile de a proteja și promova sănătatea umană. Elevii vor examina dimensiunile economice, sociale, tehnologice și politice ale globalizării și modul în care acestea afectează starea de sănătate, furnizarea de asistență medicală și sănătatea publică la nivel mondial. Ei vor gândi critic despre modul în care globalizarea și regimul comerțului internațional afectează reglementarea națională în interesul sănătății umane. Studiul aprofundat al tratatelor internaționale, cum ar fi Convenția-cadru privind controlul tutunului și acordurile internaționale, cum ar fi TRIPS, le va oferi studenților fundația conceptuală și bazată pe dovezi pentru analiza globalizării, a comerțului, a cadrelor juridice transnaționale și a sănătății.

Modul de Cercetare Field & Proiect Scholar

Modulul Field Research permite studenților să aplice și să integreze experiența de clasă în domeniu, preferabil în străinătate într-o țară cu venituri mici, și să obțină experiență de primă mână care efectuează cercetări. În timpul misiunii de zece săptămâni, studenții vor efectua fie cercetări pe teren, fie vor analiza datele secundare colectate de instituția în care sunt plasați elevii. Studenții vor fi sub conducerea preceptorilor locali care sunt experți în domeniul lor de studiu. În plus, studenții vor fi susținuți de membrii facultății de la Georgetown cu normă întreagă și adjunct.

Elevii vor dezvolta și perfecționa metodologiile avansate de cercetare și vor încorpora abilitățile de bază din cadrul curriculum-ului. Ei vor învăța să conceptualizeze un studiu de succes, să gestioneze datele în domeniu și să pregătească un rezumat scris al constatărilor lor. Elevii care efectuează colectarea datelor ca parte a modulului Field Research vor avea nevoie de o aprobare instituțională / țară adecvată pentru colectarea datelor. Aceasta poate însemna obținerea simultană a aprobării IRB locale și a aprobării IRB de la Georgetown. Elevii vor trebui să se consulte cu dr. Bernhard Liese sau Dr. Nuria Homedes să obțină în timp util aprobarea IRB de la Georgetown.

Elevii pot alege să efectueze cercetările pe teren la una dintre instituțiile internaționale pe care Departamentul de Sănătate Internațională în prezent colaborează. Site-urile actuale includ:

 • Fundația Oswaldo Cruz din Rio de Janeiro, Brazilia * Cerința privind limba portugheză
 • Centrele de cercetare ale serviciilor de sănătate din Ghana, Dodowa, Navrongo și Kintampo, Ghana
 • Centrul de Cercetare pentru Controlul Vectorului din Puducherry, India
 • El Colegio de la Frontera Sur din Chiapas, Mexic * Cerința de limbă spaniolă
 • OMS Oficiul Regional pentru Pacificul de Vest din Manila, Filipine
 • Oficiul OMS din Kigali, Rwanda
 • Institutul Național de Cercetări Medicale din Dar es Salaam, Tanzania

Scholarly Paper

Un element critic al programului MSGH este producerea unei lucrări științifice care sporește domeniul academic al sănătății globale și oferă o contribuție semnificativă la starea de sănătate a populațiilor defavorizate din întreaga lume. Subiectul ar trebui să fie o expertiză aplicată de relevanță globală pentru sănătate și să includă competențe de bază din cadrul curriculum-ului. Hârtia trebuie să aibă o distanță de aproximativ 30-50 de pagini, inclusiv toate anexele. Elevii vor fi sub îndrumarea dr. Bernhard Liese și dr. Nuria Homedes, care vor servi ca consilieri în Proiectul Școlar.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare