Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences MSc în Imaging Diagnostic
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc în Imaging Diagnostic

Glasgow, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 5.500 / per year *

În campus

* Acasă, RUK și studenți din UE; £ 12600 Studenți internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Proiectat pentru a instrui o nouă generație de lideri în domeniu, programul nostru de diagnosticare a imaginilor MSc vă va oferi o nouă perspectivă asupra celor actuale și cele mai bune practici și vă va antrena pentru a crea schimbări reale și semnificative. Veți dezvolta abilități avansate de gândire critică, veți sintetiza dovezi dintr-o gamă largă de cercetări și alte surse și veți construi cunoștințele și experiența clinică pentru a informa discuțiile și dezbaterile profesionale.

Ca parte a comunității academice înfloritoare și diversificate a GCU, nu numai că vă pregătiți pentru o carieră de succes, dar folosiți ceea ce învățați pentru a avansa pe teren și a contribui la binele comun.

Aveți posibilitatea să alegeți între studierea programului de diagnosticare a imaginilor de la distanță sau a unei Pathway opționale specifice domeniului dvs. de practică.

Pathways opționale

Rezonanța magnetică: Creșteți înțelegerea teoriei și practicii RMN cu această oportunitate de dezvoltare profesională, care include plasamente supravegheate.

Ecografia medicală: Utilizați facilități de simulare de ultimă oră și echipament sonografic pentru a obține o perspectivă nouă asupra aplicațiilor clinice ale ultrasunetelor medicale. Veți repeta abilitățile practice de scanare și veți primi feedback valoros de la experți în domeniu.

Perspective de perspectivă

MSc Diagnostic Imaging vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile și să împingeți granițele - stabilindu-vă pentru succes dacă vă veți desfășura o carieră în industrie sau în mediul academic. Absolvenții noștri au un impact pozitiv prin reproiectarea serviciului și prin furnizarea de servicii radiografice, precum și prin publicarea de cercetări, prezentări de conferințe și studii de doctorat.

Ce veți studia

În plus față de învățarea specifică profesiei, modulele de bază permit învățarea de la și împreună cu o gamă largă de profesioniști în domeniul sănătății și asistenței sociale și încurajarea dezvoltării de abilități avansate de practică, cum ar fi practici bazate pe dovezi, cercetare și leadership.

Cerințe de intrare

Cerințe tipice de intrare

Diplomă de onoare 2: 2 (sau echivalent) în radiografie diagnostice sau imagistică cu experiență practică Alternativ, un grad necalificat în radiografie diagnostic sau imagistică cu experiență de peste 2 ani de practică poate fi luată în considerare.

În cazul în care este aleasă o Pathway , solicitanții trebuie să aibă o experiență de lucru în acest domeniu.

limba engleza

Scor IELTS scolare de 6,0 (sau echivalent) fara element sub 5,5.

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare pe care le plătiți sunt în cea mai mare parte determinate de statutul de taxă. Care este statutul meu de student?

Taxele de școlarizare 2018/19

 • Acasă: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • UE: £ 5500
 • International: £ 13600

Dacă vă începeți studiile în septembrie 2018 sau în ianuarie 2019, acestea sunt taxele anuale sau modul care se aplică pentru durata cursului dvs. cu toate acestea, taxele pot fi modificate. Pentru detalii complete despre modul în care se pot modifica comisioanele, citiți taxele noastre și politica de rambursare.

Costuri adiționale

În plus față de taxele de curs, puteți întâmpina costuri suplimentare în timpul petrecut la Universitatea.

burse de studiu

Oferim educație de înaltă calitate la un preț echitabil; ca și Universitatea pentru Binele Comun, ne angajăm să oferim educație superioară accesibilă elevilor talentați, menținându-și taxele de școlarizare scăzute și oferind un pachet generos de burse de peste 2,5 milioane de lire sterline pe an.

Dacă aveți întrebări sau întrebări cu privire la burse disponibile pentru 2018/19, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa de întrebări student.

Datele internaționale de începere a studenților

Pentru noii studenți internaționali, evenimentele de orientare încep la 14 septembrie 2018 . Acest timp suplimentar este conceput special pentru a ajuta noii studenți internaționali să se stabilească în Marea Britanie și în GCU înainte de începerea învățării și predării generale a studenților.

În această perioadă, vor avea loc o serie întreagă de activități distractive și informative, inclusiv campus și excursii în oraș, precum și evenimente binevenite, unde puteți întâlni și alți studenți internaționali.

Metode de evaluare

Folosim o gamă largă de metode de învățare și predare pentru a vă asigura că aveți atât cunoștințele și înțelegerea necesare a afacerii și managementului, cât și un portofoliu de abilități intelectuale și personale.

Fiecare modul din program utilizează propria strategie de învățare, predare și evaluare pentru a atinge obiectivele de învățare. Metodele de evaluare variază între module și pot include examinări nevăzute, teste de clasă, eseuri, rapoarte de conducere, studii de caz, prezentări și activități în grup.

Metode de predare

Metodele de învățare și de predare pe care le folosim pentru a ne asigura că programul nostru este atât profesional, cât și provocator din punct de vedere academic. Abordarea noastră este axată pe studenți, practică, participativă și relevantă pentru nevoile angajatorilor.

Ne-am îndepărtat de învățarea tradițională orientată spre profesori spre o abordare mai independentă de învățare, unde sunteți încurajați să dezvoltați abilități de gândire critică.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Imagistică (Învățare online) MSc, PgDip (ICL), PgCert (ICL), PgProfDev
  • Online
 • Master's Degree Programme in Biomedical Imaging
  • Turku, Finlanda
 • Principii și aplicații PET-MR PgCert (învățare online)
  • Online