Keystone logo
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Introducere

Glasgow Caledonian University este o universitate distinctă, incluzivă și cu perspectivă, care se dedică misiunii sale sociale de a promova binele comun. Am devenit un centru internațional de excelență în învățământul superior, promovând angajarea și cetățenia globală la absolvenții noștri. Câștigăm premii pentru sprijinul și angajamentul nostru față de experiența studenților, oferind în același timp inovație prin cercetarea noastră de nivel mondial în domenii cheie de rezistență. Avem o tradiție de lărgire a accesului la învățământul superior pentru indivizii talentați, indiferent de mediile lor, și ne mobilizăm capitalul intelectual și social în beneficiul comunităților pe care le deservim în Scoția și pe plan internațional.

Glasgow Caledonian University (GCU) este o universitate vibrantă, inovatoare și multi-premiată pentru binele comun.

Ne propunem să contribuim la societate într-o manieră care să îmbrățișeze și să depășească rolul tradițional al unei universități. GCU Pentru angajamentul comun Binele este adus la viață și livrate de studenți și personalul din școlile și departamentele academice.

Bine ați venit la Școala de Sănătate și Științe ale Vieții

Școala de Științe ale Sănătății și Vieții, una dintre cele trei școli academice din cadrul GCU, reunește departamentele Științe ale vieții, Psihologie, Asistență Socială și Științe Aliate în Sănătate și Asistență Medicală și Sănătate Comunitară.

Lucrând în parteneriat cu personalul, studenții și părțile interesate externe, Școala de Științe ale Sănătății și Vieții a creat o viziune unificatoare menită să îndeplinească Strategia Universității 2020, încorporând excelența, angajamentul și energia în toate aspectele vieții școlare.

Școala noastră reunește departamentele de Științe ale Vieții, Psihologie, Asistență Socială și Științe Aliate în Sănătate și Asistență Medicală și Sănătate Comunitară. Colaborarea inter-departamentală permite Școlii să ofere o gamă de programe de predare și opțiuni de livrare flexibile, cercetare, servicii de formare și consultanță personalizate în toate sectoarele sănătății, asistenței sociale și științelor vieții.

Școala are peste 280 de cadre didactice, inclusiv profesori, cititori, bursieri postdoctorali de cercetare și asistenți de cercetare. Am primit o satisfacție elevului de 93% în cel mai recent Studiu Național Student. Avem peste 4000 de studenți din întreaga lume, inclusiv Marea Britanie, Canada, Myanmar, Indonezia, Kuweit, Arabia Saudită și Bangladesh. Ele sunt o parte extrem de apreciată și integrală a comunității noastre academice.

Suntem dedicați educației inovatoare, angajatoare și inter-profesionale pentru toți studenții noștri. Acest lucru este susținut de facilitățile noastre de clasă mondială și de cercetare de vârf. Succesul metodologiei noastre este demonstrat de rezultatele remarcabile ale Studiului Național al Studenților.

Cercetare de excelență

Excelență în predare și cercetare, cadre universitare de vârf, medii de învățare de susținere și stimulare într-o gamă largă de domenii - de la Biosciences în Alimentație până la Nursing.

Cercetarea noastră

În REF 2014, am ocupat locul 20 în topul britanic pentru cercetarea în domeniul sănătății, la standarde excelente la nivel mondial și internațional. Aflați despre academicienii noștri premiați și despre comunitățile de cercetare vibrante.

Facilitățile noastre

Oferim studenților și întreprinderilor acces la facilități de învățare și cercetare de ultimă oră din toate departamentele noastre.

Departamentele noastre

Punctele forte ale Școlii de Științe ale Sănătății și Vieții și ale Institutului asociat de Cercetare în domeniul Sănătății Aplicate se află în expertiza noastră profesională, furnizarea de servicii multidisciplinare pe bază de echipă și respectarea strictă a standardelor de reglementare care necesită parteneriate cu publicul și comerciale și neguvernamentale organizații.

Angajamentul școlii noastre în ceea ce privește excelența și colaborarea ne asigură că suntem pe marginea celor mai bune practici și cunoștințe de cercetare, postuniversitare și de cercetare, inspirat de dorința individuală și colectivă de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării.

Școala noastră oferă o gamă largă de cunoștințe teoretice, abilități practice și angajare educațională, care acoperă comunitatea, pentru a se adapta la afaceri și la nopți, și înapoi în comunitate și susținută de investițiile permanente în oamenii și facilitățile noastre.

Școala este formată din trei departamente, împărțite în grupuri de subiecte academice:

 • Departamentul de Nursing și Sănătate Comunitară
 • Departamentul de Psihologie, Asistență Socială și Allied Health Sciences
 • Departamentul de Științe ale Vieții

Practica carierei academice

Politica noastra de a sprijini Practica / Clinic Academic Cariere în toate disciplinele este fundamental la Școala de Sănătate și Științe ale Vieții. Acestea sunt încorporate în misiunea noastră către Weal Common și ne sprijină pe angajamentul nostru de a ne asigura că practica, atât clinică, cât și academică, conduce învățarea și cercetarea noastră.

Scopul nostru permanent este de a înființa Școala noastră ca un centru de excelență recunoscut la nivel național și internațional, cu cariere academice de carieră în domeniul cercetării academice și de practică, care reprezintă un element-cheie în această viziune.

Practicanții clinici din cadrul școlii integrează cu succes cunoștințele clinice, abilitățile, cercetarea și educația în domeniul lor de specialitate pentru a beneficia pacienții / clienții și cursanții și pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii.

Prin intermediul carierei academice de cercetare clinică și a carierei academice de practică, Școala de Sănătate și Științe ale Vieții se angajează în cercetarea și educația din lumea reală pentru a răspunde la dilemele veritabile în practică și la întrebările ridicate de cei aflați în prim-planul acordării serviciilor și îngrijirii. Practica conduce învățarea și cercetarea noastră, iar cercetarea noastră oferă dovezi care sunt puse în practică în beneficiul pacienților / clienților, comunităților, serviciilor de sănătate și asistență socială.

Practici de carieră academică

Cercetarea academică clinică și practica educației Practicanții academici reprezintă toate disciplinele din Școala de Științe ale Sănătății și Vieții și sunt membri ai grupurilor de cercetare stabilite în Institutul de Cercetare a Sănătății Aplicate, cu infrastructura asociată și impactul cercetării. Ele îndeplinesc roluri cheie în generarea de întrebări importante de cercetare din practică și în lucrul pentru a asigura noile forme de dovezi și influențează furnizarea de servicii, precum și politica de sănătate și asistență socială. Școala are practicieni practicieni în practică / clinică și practicieni în domeniul educației academice în domeniile:

 • Asistență medicală
 • Munca sociala
 • Psihologie
 • Fizioterapie
 • Ergoterapie
 • Pedichiură
 • Radiologie
 • Științe vizuale - Optometrie, Ortopatie
 • Practica departamentului de operare

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Întrebări