Keystone logo
© Carrianna Field
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Introducere

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) este dedicat la distanță și educație prezență.

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-Americana Fundatia Universitara - FUNIBER) folosește ca și cadru cele două lumi ale universității și de formare.


Scopul FUNIBER este de a difuza și împărtăși cunoștințele spaniolă cu oamenii ibero-american. De la fondarea sa în 1997 în Barcelona, ​​Spania, FUNIBER a crescut continuu pentru a deveni o rețea academică și profesională peste douăzeci și cinci de țări.

FUNIBER este o instituție universitară științifică și de investigație, care leagă universitățile și instituțiile profesionale pentru a oferi o educație globală care să respecte identitățile locale. trei axe fundamentale operative FUNIBER sunt:

- Să promoveze crearea unor programe inter-universitare (programe între universități). FUNIBER promovează programe care permit accesul la grade academice dublu-titlu. Studiile sunt pentru masterat, dar există programe post-universitare integrate între ele. Pe de o parte, Diplome, Specializări și cursuri de alungire, printre altele, care sunt de o durată mai scurtă. Pe de alte studii, bazate pe clasă pentru o diplomă de doctorat.


- Sprijinirea dezvoltării și a activităților de proiecte de cooperare internațională. FUNIBER promovează cooperarea și dezvoltarea economică, motiv pentru care lucrează în domeniul formării și participă la activitățile de cooperare și dezvoltare, cu o serie de instituții care lucrează pe proiecte de dezvoltare și / sau de cooperare internațională.


- Soluții pentru educație comandă și de gestionare a cunoștințelor pentru întreprinderi și instituții. Pe de o parte, FUNIBER dezvoltă și lucrează cu întreprinderi, corporații și grupuri de afaceri într-un rol consultativ orientat spre generarea de programe educaționale personalizate. Pe de altă parte, FUNIBER prevede consultarea în procesele de management al cunoașterii, contribuind inovatii si solutii care merg de la modelele de management strategic cunoștințe pentru sistemele bazate pe ticurile cunoașterii Corporative portaluri.

Prezența tot mai mare și la nivel mondial a FUNIBER se datorează unui model de predare care promovează colaborarea și cooperarea între națiuni pentru a îmbogăți formarea oamenilor. Acest model este rezultatul a mai mult de opt ani de experiență de predare la distanță FUNIBER absolvent semi- participarea și non participarea la proiecte internaționale virtuale de cooperare și formarea cu întreprinderi. Acest lucru garantează un model care furnizează rezultate eficiente în ceea ce privește investiția didactică asumată față de revenirea în formarea de cunoștințe și de învățare personală și organizațională. Toate acestea, deoarece modelul educativ FUNIBER garanteaza o formatiune la nivel mondial de înaltă calitate.

Locații

  • Barcelona

    FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

    Întrebări