Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Introducere

Franklin Pierce este o universitate privată, non-profit, acreditată la nivel regional, unde fiecare student are ocazia să-și descopere pasiunea și cel mai mare potențial.

Frank S. DiPietro, care a fondat colegiul în 1962 și a fost primul președinte al lui Pierce, a menținut perspectiva că „doar micul colegiu poate oferi relații intime între cei care învață și cei care predau”. Mai mult de cinci decenii mai târziu, Universitatea rămâne dedicată acestei viziuni. Cu un mediu care stimulează curiozitatea intelectuală și simțul locului, comunitatea de educatori de la Pierce pregătește fiecare absolvent pentru viața de cealaltă parte a unei diplome printr-o combinație de predare personalizată și învățare experiențială și aplicată, inclusiv cercetare, stagii și cooperative.

Prin campusurile sale din Rindge, New Hampshire și Goodyear, Arizona, precum și prin centre din New Hampshire din Manchester și Liban, Franklin Pierce oferă opțiuni de învățare flexibile care servesc o gamă largă de studenți. Indiferent dacă este în campus sau online, studenții pot urma o pistă tradițională de licență către un asociat sau o diplomă de licență sau pot urma un masterat avansat sau o diplomă de doctorat.

Locații

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Întrebări