Keystone logo
Florida A&M University

Florida A&M University

Florida A&M University

Introducere

Descoperiți-vă calea către poziții avansate de asistentă medicală cu programele online de asistență medicală de la Florida A&M University (FAMU).

De ce ar trebui să-ți continui educația medicală online la FAMU? Începe cu experiență. Le-am permis asistentelor să prospere din 1904 și oferim cel mai vechi program de asistență medicală de bacalaureat din America, disponibil la o universitate istorică de culoare. Ne bazăm pe această experiență cu un angajament față de excelență, care ne-a ajutat să câștigăm recunoașterea ca HCBU (US News & World Report) de top. Mai mult, FAMU este pe deplin acreditat de către Comisia de Acreditare a Educației în Nursing (ACEN).

Facultatea noastră de asistență medicală se angajează să promoveze profesia de asistent medical și să servească comunitățile de culoare. Cu îndrumarea noastră, vă puteți dezvolta ca asistent medical lider care înțelege cum să ofere îngrijire centrată pe pacient în comunitatea dumneavoastră.

Oferim diplome de asistentă medicală online pentru asistente medicale înregistrate la diferite niveluri de calificare. Puteți finaliza programul nostru Fast Track RN-BSN în cel puțin un an și vă puteți pregăti pentru răsplătirea rolurilor de conducere de asistent medical. Cu MSN-ul nostru online, vă puteți specializa în sănătatea femeii sau în gerontologie pentru adulți, dezvoltând abilități pentru rolurile de asistent medical în acele domenii. De fapt, NursingJournal a clasat MSN-ul nostru pe locul 2 al programului online de asistente medicale din Florida.

Cursurile noastre online sunt flexibile și oferă aceeași rigoare găsită în campus. Puteți urma cursuri cu normă întreagă sau parțială, permițându-vă să finalizați programul într-un ritm care funcționează cel mai bine pentru dvs. Află mai multe astăzi.

Locații

Locații
  • South Martin Luther King Junior Boulevard,1601, 32307, Tallahassee

Întrebări