Keystone logo
Five Branches University Maestru de acupunctura (mac)
Five Branches University

Maestru de acupunctura (mac)

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 40.890 / per year

În campus

Introducere

Master de Acupunctura (MAC) Programul este conceput special pentru următoarele persoane:

Studenții care doresc să practice în afara California

Elevii interesati de dezvoltarea unei acupunctura practică subliniind, inclusiv medici si alte medici occidentali autorizate autorizate să folosească ace de acupunctura în statul California.

Programul MAC este oferit doar în limba engleză, la noastre Santa Cruz și San Jose campusuri. Programul include atât pregătire academică și clinică, cu accent pe practica acupunctura într-un mediu medical integrativ.

Dacă aveți de gând de a practica în California, și nu sunt un MD sau medic de Vest licență, va trebui să finalizeze programul MTCM care include atât acupunctura și studii chineze medicina pe bază de plante.

Comunitate Acupunctura Clinica

O programul MAc este proiectat pentru studenții care doresc să dezvolte o acupunctura subliniind practica si mai ales pentru cei interesați în implementarea modelului de creștere rapidă clinica comunitate. Programul include instrucțiuni cu privire la modul de a stabili și de a gestiona o clinica de acupunctura comunitate.

Prezentare generală a programului

Maestrul de program Acupunctura este un program de grad profesional de trei ani care constă din 2256 oră și un total de 119.25 de unități. Curriculum-ul este predat pe bază de semestru cu instruire clinică și alte cursuri desemnate continuă pe durata verii.

Predate de facultate extrem de realizat în educație TCM, curriculum-ul este oferit prin intermediul următoarelor opt departamente academice și clinice:

 • TCM Teoria
 • TCM Acupunctura
 • TCM Herbology
 • TCM medicina clinica
 • TCM Training Clinic
 • Medicina de Vest
 • Studii complementare
 • Revizuire și evaluare

Obiective MAc educaționale

Obiectivele educaționale ale programului MAc oferă orientări pentru dezvoltarea curriculum-ului, evaluarea calității și succesului programului, precum și măsurarea realizările absolvenților noștri.

La finalizarea programului de absolvenții noștri vor fi:

 • Acupuncturisti clinice cu înaltă calificare, care ajuta la prevenirea si tratarea bolilor si eficient diagnostica, prescrie și să ofere tratament medical în parametrii de Medicina Traditionala Chineza si medicina integrativă
 • Furnizorii de servicii medicale primare cu cunoștințe aprofundate și abilități ale celor patru ramuri de medicina tradițională chineză (acupunctura, masaj Tuina, Energetică, chineză alimentare Medicină) și componentele integratoare ale medicina de Vest
 • Competent în evaluarea pacienților și calificați să recunoască afecțiuni medicale care necesită sesizări de pacienți cu alte furnizorii de servicii medicale
 • Furnizorii de servicii medicale calificate care înțeleg importanța de a adera la etica medicală universale și profesionale, precum și responsabilitățile sociale de acordare a asistenței medicale primare pentru public
 • Capabile să atingă scoruri mari trecători pe examenele naționale de certificare necesare pentru a deveni un acupuncturist licențiat
 • Succes în stabilirea și gestionarea unui cabinet privat sau de lucru ca parte integrantă a unei echipe profesioniste de furnizorii de servicii medicale.
 • Programul MAc îndeplinește cerințele de acreditare ale Comisiei de Acreditare pentru Acupunctura si Medicina orientale (ACAOM).

O Maestru de Acupunctura (MAc) Gradul este acordat studenților care finalizează întregul program MAc în stare bună academice și fără obligații financiare restante la Universitate. Gradul de MAc îndeplinește cerințele de care aveți nevoie pentru a sta de National examenul de certificare Acupunctura.

Despre Școală

Întrebări