Keystone logo
© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Introducere

Ferrières Școala de excelență franceză

Alegerea de a studia la Ferrières înseamnă lansarea unei cariere într-un sector în continuă creștere și care oferă nenumărate oportunități profesionale în întreaga lume. La numai 25,5 mile distanță de inima orașului luminilor Paris, la fel de aproape de ambele aeroporturi internaționale majore din Paris (Orly și Roissy Charles de Gaulle), Ferrières este ușor accesibil din centrul Parisului cu transportul public. La Ferrières , credem că succesul vine dintr-o pregătire solidă teoretică și practică combinată cu dezvoltarea personală.

Obiectivele Ferrières sunt de a dezvolta lideri de excelență competenți, versatili și capabili să ocupe funcții de conducere superioară și să definească nevoile viitoare ale industriei.

Pentru a ne asigura că abilitățile și expertiza predate răspund nevoilor actuale și viitoare ale industriilor Ospitalitate, Gastronomie și Lux, am dezvoltat programul în strânsă colaborare cu prestigioase companii partenere, precum și cu consilieri de la școlile de afaceri de top.

ABORDAREA MULTI-INDUSTRIE:

Condus de valorile de bază ale tradiției și inovației, smereniei, muncii și viziunii deschise, misiunea Ferrières este triplă:

 • Educați viitorii profesioniști din întreaga lume, printr-o serie de programe, care se potrivesc cerințelor industriei în gastronomie, ospitalitate și lux: programe de calificare de licență, masterat și culinar
 • Contribuiți la dezvoltarea cunoștințelor și practicilor pe cele trei dimensiuni: Cultură alimentară, Managementul ospitalității, Lux și planificare de evenimente.
 • Întăriți influența și atractivitatea Franței în aceste domenii de excelență.

ECOSISTEMUL HIGH-END FERRIERES:

Ferrières oferă studenților o experiență profesională excepțională și îi confruntă imediat cu „excelență” datorită unei game de restaurante, un catering și un hotel de 4*. Aceste instituții, care nu sunt aplicații, ci unități profesionale, sunt gestionate. de o echipă de profesioniști experimentați în domeniul ospitalității și oameni de afaceri, unii dintre ei laureați ai premiului « Meilleur Ouvrier de France ». Oferă mâncăruri de lux și servicii de clasă mondială unei clientele pretențioase.

Pe măsură ce capacitățile lor cresc, studenții sunt introduși treptat în diferite poziții în bucătării, mese, achiziții, departament somelier, bar, birou, relații cu oaspeții, menaj, vânzări, rezervări, întreținere, marketing, finanțe, e-marketing și planificare de evenimente. Această experiență practică îndeplinește învățarea academică.

Locații

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Franţa

  Întrebări