Keystone logo
Fatima College Of Health Sciences

Fatima College Of Health Sciences

Fatima College Of Health Sciences

Introducere

Înființat în 2006, Fatima College Of Health Sciences (FCHS) își propune să răspundă nevoilor tot mai mari de profesioniști calificați din Emiratele Arabe Unite. Colegiul a început prin a oferi BSc. în programul de asistență medicală în 2006 și, de atunci, sa extins pentru a oferi peste 10 programe de diplomă la BSc. și niveluri de diplomă în științe ale sănătății. Programul de asistență medicală este operat în colaborare cu Universitatea Griffith din Australia.

În plus față de diploma de licență, școala de asistență medicală oferă un program de legătură pentru asistenții medicali practicanți care dețin diplome. Programul a fost conceput pentru a absolvi studenții locali în domeniul asistenței medicale și pentru a îmbunătăți educația asistenților medicali titulari de diplome deja în sectorul sănătății.

Colegiul are un mandat de a ajuta sectorul sănătății din Abu Dhabi și Emiratele Arabe Unite, în general, să-și satisfacă nevoile prin absolvirea asistenților medicali bine educați și instruiți.

Locații

 • Abu Dhabi

  Al Mafraq Hospital, Abu Dhabi, , Abu Dhabi

  • Al Ain

   Tawam Hospital, Al Ain, , Al Ain

   • Ajman

    Sheikh Maktoum bin Rashid Road, Ajman, , Ajman

    Întrebări