Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Introducere

Fanshawe College este un colegiu mare, finanțat din fonduri publice, situat în Londra, Ontario, Canada – la aproximativ două ore de mers cu mașina de Toronto și Cascada Niagara. Există 21.000 de studenți cu normă întreagă, inclusiv peste 7.500 de studenți internaționali din peste 100 de țări.

Londra, Ontario, Canada

Orașul Londra are o populație de aproximativ 400.000 de locuitori și peste 500.000 în zona metropolitană. Este casa atât a Fanshawe College , cât și a Universității de Vest. Londra are arte, piețe, teatre și viață de noapte uimitoare. Este cunoscut drept „Orașul Pădurii” cu peste 200 de parcuri și într-o regiune înconjurată de cele mai mari lacuri de apă dulce din lume. Londra are un aeroport internațional și este accesibilă și cu mașina, cu autobuzul Greyhound sau cu trenul VIA. Comisia canadiană pentru UNESCO a desemnat Londra drept oraș al muzicii UNESCO.

Programe

Fanshawe oferă peste 200 de programe academice, variind de la diplome de doi ani și diplome avansate de trei ani până la programe postuniversitare (un an) și diplome de licență cu onoare (patru ani).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP – Engleză pentru scopuri academice

Pentru studenții care ar dori să studieze mai întâi engleza, Fanshawe oferă un program EAP (Engleză pentru scopuri academice). Există zece niveluri în programul EAP, care se desfășoară timp de opt săptămâni la un moment dat. Este disponibil un test de practică gratuită, astfel încât studenții să poată estima ce nivel are cel mai bun sens.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Absolvenții Fanshawe primesc locuri de muncă

Conform celor mai recente rezultate ale sondajului KPI (Indicatori cheie de performanță), rata de angajare a absolvenților Fanshawe de 87,6% depășește media provincială cu două procente. Când au fost intervievați la șase luni după absolvire, 80,2% dintre absolvenții Fanshawe au declarat că sunt mulțumiți de studiile lor universitare – iar 94,2% dintre angajatori sunt mulțumiți de abilitățile și contribuțiile absolvenților Fanshawe.

In plus

Toți studenții cu normă întreagă din campusul London Oxford Street primesc un permis de autobuz LTC cu normă întreagă, calitatea de membru la Centrul de wellness pentru studenți și acoperire medicală și dentară prin Morcare. Există multe cluburi și echipe sportive la Fanshawe - pentru jucători și pentru fani!

Caracteristici Campus

Fanshawe are mai multe campusuri în Londra: campusul londonez pe Oxford Street, centrul Londrei - care se află la două clădiri vizavi una de cealaltă și London South. Alte locații includ School of Transportation Technology și Norton Wolf School of Aviation and Aerospace Technology, ambele situate pe Oxford Street, la câteva minute de campusul din Londra. Există, de asemenea, campusuri regionale în alte orașe din apropiere: St. Thomas, Woodstock și Simcoe.

Studenții străini pot locui în campus în reședință sau în stăpânire cu Canadian Homestay Network sau în locuințe în afara campusului. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul institutului.

  Admitere

  Aruncă o privire la cerințele noastre de admitere aici: href="https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

  Lui Fanshawe îi pasă

  Fanshawe oferă un pachet de servicii de sosire numit Fanshawe Cares pentru toți studenții internaționali noi. Fanshawe Cares include:

  • Serviciul de întâmpinare la aeroport condus de studenți ambasadori;
  • Serviciu de transfer de la Aeroportul Pearson din Toronto la Londra, Ontario;
  • Două nopți de cazare asigurate (dacă este necesar);
  • Asistență pentru găsirea unui loc de locuit și deschiderea unui cont bancar (dacă este necesar).

  De asemenea, ca parte a programului Fanshawe Cares, Centrul Internațional găzduiește o sesiune de bun venit în fiecare semestru pentru a vă familiariza cu colegiul și serviciile sale, precum și pentru a vă conecta cu alți studenți internaționali.

  Burse și finanțare

  Fanshawe oferă 5 milioane de dolari în burse, premii și burse în fiecare an. Există oportunități exclusiv pentru studenții internaționali, cum ar fi bursele de intrare.

  href="https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Viața în campus și facilități

  Fanshawe are un centru de wellness pentru studenți cu trei etaje, care include un centru de fitness complet, o clinică medicală, un centru de credință și spiritualitate, camere liniștite și multe altele. Consilierii de carieră sunt disponibili studenților din departamentul de angajare și servicii antreprenoriale pentru studenți. Există o bibliotecă recent renovată, iar Centrul internațional îi ajută pe studenți cu orice, de la servicii de sosire la probleme de imigrare și oferă asistență în mai multe limbi, cu programări flexibile pentru a satisface nevoile studenților noștri.

  Elevii ar trebui să se conecteze cu Fanshawe Student Union, sau FSU, pentru informații despre numeroasele evenimente și cluburi. Pentru mai multe informații despre echipele universităților, vă rugăm să vizitați site-ul web al institutului.

  London, Ontario, Canada se află la două ore de Toronto sau Niagara Falls. Există multe restaurante de clasă mondială, centre comerciale și opțiuni de divertisment. Iarna, studenții pot schia sau face snowboard la Muntele Boler, pot patina în Victoria Park sau Storybook Gardens, iar vara, sunt multe festivaluri în parcuri. Londra este la aproximativ o jumătate de oră distanță de plajele din Port Stanley și Grand Bend.

  Locații

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Canada

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Canada

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Întrebări