Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Introducere

European Institute of Applied Science and Management (fosta Universitatea Central Boemia) se numără printre cele mai noi și mai moderne instituții de învățământ private din Republica Cehă. Atragerea unui aflux constant de studenți noi de la înființarea sa în 2011. Atestă reputația sa de instituție de învățământ de primă clasă.

 • Ca un institut inovator care prosperă în mod constant prin furnizarea de servicii și sprijin remarcabile studenților noștri.
 • Toate întrebările academice ar trebui să primească feedback în termen de 48 de ore. Fiecare student are un tutore personal pentru a consulta orice probleme și întrebări (atât academice, cât și profesionale).

Instituții și programe de studiu certificate

Suntem acreditați de o agenție de acreditare ASIC din Marea Britanie (Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale). Acreditarea ASIC este un standard educațional care este:

 • Aprobat de Ofsted, Consiliul de Acreditare Superioară din Regatul Unit
 • Recunoscut de Ministerul de Interne al Guvernului Britanic
 • Membru al BQF (British Quality Foundation)
 • Un afiliat al ENQA (Rețeaua Europeană pentru Asigurarea Calității)
 • Membru al NARIC (National Academic Recognition Information Centres)
 • ASIC a fost evaluat și a îndeplinit cerințele ISO9001:2015, care este o certificare pentru următorul domeniu „Acreditare pentru instituțiile de învățământ din Marea Britanie și din întreaga lume”

Am devenit membru al QISAN (Rețeaua de studii internaționale de calitate în străinătate). În prezent, oferim noi programe de licență, master și doctorat.

Standarde pentru absolvenți

Susținem abordarea critică și gândirea analitică în rândul studenților într-un mediu interdisciplinar și inovator în care singura constantă este schimbarea permanentă. Prin urmare, scopul nostru este să avem absolvenți cu vederi globale, complexe interculturale, care sunt capabili să adune și să analizeze rapid informații și care să fie capabili să inițieze, să implementeze și să gestioneze schimbări în viața personală și cea profesională. Absolvenții tipici sunt jucători de echipă valoroși, cu abilități de conducere.

Noi, cei de la EIASM, vă oferim o gamă largă de specializări pentru a vă alinia pe deplin gradul de MBA cu obiectivele și ambițiile dvs. de carieră. Aceasta poate fi, de asemenea, o oportunitate uriașă de a ieși din zona ta de confort și de a te dezvolta în noi zone. Mai jos puteți vedea lista specializărilor pe care le oferim la EIASM.

 • Executive MBA
 • MBA în finanțe
 • MBA în îngrijiri medicale
 • MBA în imobiliare și dezvoltare
 • MBA în turism, ospitalitate și management de evenimente
 • MBA în Managementul Resurselor Naturale

Ne concentrăm pe dezvoltarea profesională a studenților noștri internaționali, ceea ce are ca rezultat furnizarea tuturor cursurilor în limba engleză.

Cercetare Din 2013, filiala noastră numită CBU Research Institute organizează o conferință internațională anuală indexată în prezent în Thomson Reuters - Web of Science Core database și Proquest. Lectorii publică în reviste cotate de Scopus și Thomson Reuters în multe domenii și specializări (de exemplu, economie, inginerie, științe naturale etc.). Inclusiv conferința, publicăm un total de patru reviste de cercetare indexate în Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef, și alte baze de date. Acceptăm accesul deschis și folosim Open Journal System. Lectori Marea majoritate a lectorilor noștri sunt experți cu o vastă experiență profesională și/sau de cercetare, dedicați practic, ceea ce înseamnă că sunt în mod constant actuali și actuali în predarea lor. Acest lucru este extrem de important, în special pentru studenții din programele noastre profesionale (MBA și DBA). E-Learning Studenții au acces la Matrix NEO și Netventic LMS, sisteme de e-learning de ultimă generație, bazate pe cloud, pe care le folosim pentru prelegerile noastre online/part-time/full-time.

 • Este furnizat într-o gamă largă de limbi. Citește perfect pe dispozitive mobile și tablete.
 • Mediu prietenos pentru a citi documente, a afișa video sau a reda audio.
 • Printre alte funcții, se numără conferința web, mesageria, biblioteca de resurse, instrumentele de colaborare, rețelele sociale, integrarea cu Google Drive sau iCalender, administrarea ușoară etc.

Locații

 • Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

Întrebări