Keystone logo
ESME

ESME

ESME

Introducere

ESME : Spiritul inovației fără frontiere

Fondată în 1905, ESME este o școală privată, nonprofit, sub supravegherea Ministerului Educației și Cercetării. Școala are o tradiție lungă de pregătire a inginerilor cu o bază largă, bine dezvoltată, care le permite să se deplaseze fără dificultate în orice fațetă a pieței muncii de inginerie.

O școală specializată de inginerie

Membru al consorțiului celor mai bune școli franceze de inginerie și afaceri «Grandes Ecoles», ESME este, de asemenea, semnatar al Cartei Erasmus pentru Învățământul Superior și membru al rețelei «n+i», rețeaua internațională a școlilor de inginerie.

ESME este de a pregăti ingineri prin cercetări de ultimă generație. Căutăm să contribuim la progresul cunoștințelor științifice și să ne lărgim predarea prin parteneriate industriale și internaționale.

71902_71901_rsz_axellericci_coreedusud.jpg

Viața studenților în Franța

Recreerea își joacă, de asemenea, rolul la ESME cu multe cluburi studențești, de la sport la muzică și vin. Numeroasele activități sociale organizate în cadrul școlii reprezintă ocazii excelente de a experimenta stilul de viață francez și de a cunoaște noi prieteni.

În plus, rețeaua vastă de școli de absolvenți și contacte din industrie îmbunătățește oportunitățile internaționale pentru stagii și cariere în străinătate.

Cercetare fundamentală

ESME oferă oportunități pentru toți studenții de a fi implicați îndeaproape în cercetarea de ultimă oră. Într-adevăr, personalul facultății interdisciplinare de nivel înalt este dedicat cercetării aplicate prin contacte industriale și fundamentale, precum și cercetării academice în cadrul cercetării noastre fundamentale. Domeniile de cercetare acoperă o gamă largă de subiecte, de la sisteme energetice la imagistica medicală sau științe criminalistice, de exemplu.

Parteneriatele includ grupuri internaționale și start-up-uri, precum și instituții naționale prestigioase precum INSERM (Institutul Național de Sănătate și Cercetare Medicală) sau CNRS (Institutul Național de Cercetare Științifică). Studenții sunt asociați cu aceste activități de cercetare prin stagii și proiecte. Majoritatea studenților de la masterat realizează un proiect de cercetare-dezvoltare în colaborare cu o companie sau un institut de cercetare, sub supravegherea unui membru al facultății.

Locații

  • Paris

    ESME 34 Rue de Fleurus, 75006, Paris

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări