Keystone logo

ESLSCA Business School

A logo

Introducere

„Pregătirea managerilor deschiși către lumi, ESLSCA Business School Paris și-a propus întotdeauna să-și doteze studenții cu cunoștințe generale solide și să-i facă capabili să se adapteze rapid la viitorul lor rol de directori și administratori de afaceri.

Axată cu hotărâre pe eficiența învățării, ESLSCA Business School Paris și-a dezvoltat activitățile de mai bine de 70 de ani pentru a deveni un centru de excelență academică, în special în domeniile finanțelor, managementului și marketingului. Program specializat de licență sau MBA, full-time sau work-study, școala oferă multe cursuri dintre care studentul poate alege.

Subliniind o pedagogie echilibrată între teoria fundamentală și experiența practică, ESLSCA Business School Paris a creat o progresivitate construită a dobândirii de cunoștințe și abilități. Pe lângă aceste cursuri, și în funcție de program, există multe inovații precum munca în format Lab, care face posibilă dobândirea de experiență de colaborare, activități de cercetare care inițiază metodologii de exploatare a informațiilor sau legăturile concrete cu companii partenere care dezvoltă spirit de inițiativă și oferă o confruntare directă cu realitățile de afaceri.

ESLSCA Business School Paris ascultă constant lumea economică și evoluțiile acesteia. Acesta dorește să răspundă cerințelor diferitelor audiențe, studenți, dar și tineri absolvenți și directori de afaceri care doresc să-și îmbunătățească abilitățile sau să-și reorienteze cariera. Aceasta înseamnă, de asemenea, că programele caută în mod constant cea mai bună potrivire cu nevoile pieței muncii. Tendințele de consum, inovațiile tehnologice, schimbările geopolitice, noi utilizări ale digitalului… Aceștia sunt toți indicatori care își găsesc ecou în învățăturile școlii.

ESLSCA Business School Paris se poate baza pe expertiza și soliditatea grupului internațional Planeta Formation et Universités, care oferă cursuri pentru peste 100.000 de cursanți în fiecare an prin instituții situate în mai mult de 15 țări din întreaga lume. Acest sprijin garantează o mare bogăție culturală, care conturează elevilor o viziune deschisă asupra mediului care îi înconjoară și în care își găsesc locul.

Deschise pe scară largă către internațional și oferite în inima Parisului, un oraș mondial care este încă la fel de atractiv ca întotdeauna, programele ESLSCA Business School Paris contribuie la formarea liderilor de mâine, care trebuie să fie capabili să înțeleagă lumea. pentru a-i fi actorii.eficienţi”.

Xavier Auzanneau - Director General

De ce să alegeți ESLSCA?

Cele 5 motive pentru a veni să studiezi la ESLSCA:

1. Formare în concordanță cu piața muncii

Cursurile noastre de formare au fost gândite și construite în colaborare cu actorii de pe piața muncii. Facultatea noastră este formată din profesori-cercetători dar și vorbitori experți din lumea profesională. Studiile la ESLSCA Business School Paris îți vor permite să intri în viața profesională cu abilitățile operaționale căutate de marile companii.

2. O pedagogie pe măsură

ESLSCA Business School Paris oferă o construcție educațională fără precedent „Sistemul de învățare ESLSCA”. Bazată pe trei piloni esențiali, această metodă permite studenților să urmeze o cale de excelență, datorită pedagogiei pozitive, precum și a numeroaselor instrumente educaționale și digitale. Această inginerie pedagogică permite studentului să-și construiască cariera profesională pe tot parcursul cursului său.

3. Un campus modern

La ESLSCA Business School Paris, veți evolua în noul nostru sediu de peste 8000 m2. Școala noastră este situată într-un campus de afaceri în inima arondismentului 19 al Parisului, la o aruncătură de băț de Parc de la Villette.

4. Puterea internaționalului

Peste 50 de naționalități sunt în prezent reprezentate printre studenții ESLSCA Business School Paris. În plus, studentul are posibilitatea de a putea face un schimb în străinătate. Școala noastră este membră a AACSB, EFMD, CREPUQ și EDUNIVERSAL.

5. O rețea de peste 15.000 de absolvenți

ESLSCA Business School Paris poate conta pe puterea rețelei sale datorită asociației foștilor elevi ai școlii, care are acum peste 15.000 de membri răspândiți în întreaga lume. Misiunea principală a Asociației Alumni ESLSCA este de a anima comunitatea absolvenților și de a permite studenților să-și extindă rețeaua și să profite de oportunitățile de carieră.

Statistică

 • 70 de ani de experiență
 • 15.000 de absolvenți din întreaga lume
 • 5000 de oferte de locuri de muncă și stagii pentru studenți
 • 50 de universități partenere
 • + 100.000 de studenți
 • 9.800 de companii partenere
 • 15 țări în care este stabilită rețeaua
 • 114 naționalități

  Clasamente

  Recunoașterea companiilor, care susțin proiectul educațional al ESLSCA Business School Paris, delegați profesori, oferă numeroase stagii și primesc absolvenți în cele mai bune condiții. Rezultatele sondajului privind salariul tinerilor absolvenți ai revistei EXPANSION (aprilie 2010) sunt din nou în acest an favorabile ESLSCA Business School Paris, care ocupă locul 28 din cele 40 de școli clasificate.

  Acreditări

  Locații

  • ESLSCA Paris Business School 11 Rue de Cambrai, 75019, Paris

  Întrebări